Gorenje - Den nemmeste måde at få børn til at hjælpe mere til i hjemmet - Gorenje

Den nemmeste måde at få børn til at hjælpe til i hjemmet.

FAMILY SIMPLIFIED
7.6.2018
At få dine børn til at hjælpe til med det huslige arbejde behøver ikke at være en konstant magtkamp. Her er 5 tips, som vil få dine børn til at gøre deres pligter på ingen tid uden råben og skrigen. Og det med garanti!

1. Vær vedholdende
Indførelsen af nye pligter til børnene kan møde modstand i starten. Specielt, hvis de har været vant til, at du har gjort det hele for dem. Men hvis du holder fast, vil du hurtigt se en ændring i deres adfærd.

2. Gør det til en leg
Gør parring af sokker til et nationalt mesterskab eller opsamling af legetøj til en superhelte redningsmission. Ikke alene vil du få arbejdet gjort på den halve tid uden brok, men du og dine børn vil også samtidig have det sjovt sammen.

3. Giv slip på dine høje standarder
Hvad så, hvis alle t-shirts ikke bliver foldet helt på samme måde, og der er et støvkorn hist og her? Modstå trangen til at sige “Ok, lad mig gøre det”, og du vil se dine børn blive ansvarlige og kompetente individer.

4. Ros!
Vi mennesker elsker at få ros for vores arbejde, og børn er ingen undtagelse. Så sørg for at lade dem vide, hvilket fantastisk arbejde de gør, og hvor glad du er for, at de hjælper.

5. Positiv motivation
Skemaer med klistermærker, en ekstra bog før sengetid eller endda et stykke slik en gang i mellem, kan nogle gange gøre underværker for arbejdsmoralen. Nogle vil måske kalde det bestikkelse, vi kalder det at få tingene gjort.

Livet er komplekst. Lad os gøre det enkelt at vaske tøj.

Vi ved, at du har bedre ting at tage dig til end at tænke på vasketøjet. Derfor har vi designet de nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner og tørretumblere, for at du kan få de bedste vaskeresultater med minimal indsats.

De nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner anvender den unikke IonTech-teknologi til at takle selv de mest genstridige pletter på en nænsom måde.

Teknologien udnytter den naturlige ioniseringsproces til at sikre de bedste vaskeresultater uden brug af høje temperaturer, ekstra kemikalier, skyllemidler eller andre stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Læs også

Udforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev