Børnenes sikkerhed i solen - Gorenje

Børnenes sikkerhed i solen

FAMILY SIMPLIFIED
5.7.2018

Børn elsker at lege. Sørg for, at deres sommer bliver så sjov som muligt og beskyt dem mod solen med disse 6 tips.

1. Skygge: Forslå dine børn at lege i skyggen. Det er stadig den bedste beskyttelse, der findes. Hold dem især ude af solen mellem kl. 11 og 16. I denne periode kan ubeskyttet eksponering til solen, give alvorlige skader på deres sensitive hud. Spædbørn skal helst holdes udenfor direkte sollys hele tiden, medmindre det ikke kan undgås. ´

2. Beskyttende tøj: Klæd dit barn i beskyttende letvægtigt tøj - helst oversize bomuldstøj i lyse farver. Det giver bedre luftcirkulation, absorberer bedre sved og hjælper kroppen med at køle ned.

3. Hat: En hat med en bred skygge giver den bedste beskyttelse for deres ansigter og nakke. Lad dit barn vælge selv så du er sikker på, at de faktisk vil gå med den.

4. Solbriller: Solbriller til børn er ikke bare et modefænomen. Det bør være højt på prioriteringslisten at beskytte dit barns øjne på varme sommerdage. Sørg for at glassene er UV-certificeret.

5. Solcreme: Smør solcreme med en passende solfaktor på de eksponerede dele af dit barns hud. Glem ikke ører, ansigt og nakke også selvom de har hat på. Smør et nyt lag på tit nok til at huden forbliver beskyttet. 6. UV-skærm: Køb UV-skærme til bilens side og bagruder. Et nyt studie viser, at nogle bildøre ikke giver nok beskyttelse mod de farlige UV-stråler.

10 års motorgaranti

Når du køber en Gorenje vaskemaskine, kan du være sikker på, at du har købt et høj kvalitets, pålideligt og holdbart produkt.

Vi tilbyder nu i alt 10 års motorgaranti på alle Gorenje vaskemaskiner med PowerDrive-invertermotor købt efter d. 1. September 2016. Vores 10 års motorgaranti giver dig fuldstændig ro i sindet, og viser dig samtidig, hvor meget vi stoler på vores teknologi og fremragende kvalitet af vores produkter.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev