8 utraditionelle udendørs aktiviteter - Gorenje

8 utraditionelle udendørs aktiviteter

FAMILY SIMPLIFIED
12.8.2019

1. Hvis vejret er godt nok, så prøv at campere i baghaven
Få et familieeventyr uden af forlade jeres egen hjemmebane! Oplevelsen med at sætte telt op, tage sit yndlingslegetøj og snacks med og ja, endda lave mad udendørs (I kan bare bruge jeres grill) kan få jer til at føle, at I er meget længere væk hjemmefra, uden rejsestress og uden problemet med at glemme ting. Husk masser af tæpper for hyggens skyld!


2. Picnic i parken
Lav noget mad, der er nemt at spise, sammen, før I tager ud et dejligt sted i naturen med jeres picnic. Invitér nogle venner og deres børn for at bringe alle sammen. På den måde kan byrden også lettes ved at bede alle om at tage én ret med hver - det vil også gøre opgaven med at rydde op bagefter lettere!


3. Skattejagt
Alle børn elsker skattejagt, og de er så nemme at lave! Du skal bare sætte én aften af til dig selv, hvor du kan være kreativ og finde på spor (og til at gemme ting rundt omkring i huset, mens de sover), og så kan du få noget tid for dig selv, mens de leder og leger. Du behøver heller ikke at købe bjerge af slikpræmier, du kan gemme deres yndlingslegetøj og bare have én stor præmie!


4. Pluk din egen frugt på gården, og lav marmelade af den senere

Om foråret er det tid til at besøge de lokale gårde, som åbner op for, at man kan komme og plukke deres forskellige afgrøder selv (du kan finde din nærmeste med en hurtig søgning på nettet!). Du kan gøre en dag ud af det ved at planlægge at lave marmelade ud af den frugt, I samler som familie. Det smager så meget bedre for børn, hvis de laver det selv - fra bunden!

5. Vandballon-baseball

Hvis I er heldige med vejret, hvorfor så ikke gå lidt amok med et spil vandballon-baseball? I kan blive kølet af og samtidig få et godt grin sammen - bare husk at sikre jer, at alle har gammelt tøj på, som gerne må blive vådt!

6. Sjov med bilvask
Ja, du kan få bilen vasket og samtidig sørge for underholdning til børnene! Du skal bare lave det, som normalt er en pligt, om til noget sjovt. Sørg for, at der er masser af bobler og grin. Måske kan du lave nogle sjove farverige svampe ud af gammelt legetøj, som kan opmuntre dine børn til at komme i gang med at vaske!

7 Arrangér mini-OL sammen med nogle venner
Skru op for konkurrencen med jeres egne olympiske lege... i baghaven! Det behøver ikke at være de klassiske discipliner som løb og spring, I kan opfinde jeres egne konkurrencer sammen og endda lave jeres egne hjemmelavede medaljer og præmier! Det vil få alle i bevægelse, og I vil få mest muligt ud af det lunere vejr.

8. Inviter til havefest
Alle elsker at danse, men måske er der ikke så mange anledninger til at slå sig løs, når man har en familie at passe, så hvorfor ikke lave jeres egen fest? Invitér familie og venner til at foreslå sange til den ultimative spilleliste, som alle vil elske, suppler med nogle drinks og snacks og fyr den af som i 1999!

Gorenje Retro Collection

Den chikke side af dig.

Du elsker den minimalistiske stil. Du elsker perfektion. Du elsker, når noget lyser op. Rene elegante linjer, hvor intet er overflødigt. Se vores seneste farve Olive som er en fin pastel farve.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev