7 tips til en stressfri måde at få børnene klar om morgenen. - Gorenje

7 tips til en stressfri måde at få børnene klar om morgenen.

CHORES SIMPLIFIED
11.2.2019
Vinteren er for mange en hyggelig tid på året. Men vinter betyder også influenzasæson og højtid for forkølelse. Du behøver dog ikke at lade sygdom ødelægge din vinter. Vi giver dig vores 5 bedste tips til hvordan du holder dig sund i løbet af vinteren.
Friskpresset juice og smoothie.
Citrusfrugter er rige på c vitamin og andre nærringstoffer, der er med til at styrke immunforsvaret. Tag en appelsin eller to fra din frugtskål, pres dem og nyd en forfriskende juice fyldt med gode vitaminer. Hvis du ønsker at booste dit immunforsvar endnu mere, kan du tilføje en smule ingefær til din juice.  

Hjemmelavet sirup. 
Brug ingefær, honning og citron til at lave din egen hjemmelavede sirup. Skræl og riv ingefær fint og pres citroner. Bland det sammen med lidt honning med en træske. Hæld blandingen på glas og sæt den på køl i 24 timer. Vi anbefaler at du spiser en skefuld af denne sunde blanding hver dag eller at du blander en skefuld i en kop te, når du har brug for lidt ekstra selvforkælelse i form af en vitaminbombe. 

Saltvand. 
Du behøver ikke at købe en dyr næsespray. Du kan nemlig lave din egen saltvandsopløsning derhjemme. Til én liter kogt vand skal du bruge 9 gram salt. Vær forsigtig når du renser næsen og sørg for at du ikke læner hovedet for langt tilbage, da du så kan få saltvandet i halsen.   

Brug mere tid udenfor.
 Når du er udenfor, får du mere d vitamin, hvilket kan hjælpe med at bekæmpe og forebygge knogleskørhed, kræft, depressioner og sågar hjerteanfald. Frisk luft og naturligt sollys vil også hjælpe på humøret. Fyld lungerne med frisk luft og bring positiv energi med dig hjem.  

Positive tanker. 
Lige meget om det er vinter eller sommer, vil du altid få det bedre af at tænke positivt. Det er svært at være positiv i alle situationer, men vi garanterer dig at hvis du prøver, vil du opleve en forskel allerede efter få dage.  

Tilbered lækker og sundt mad med Gorenje dampovn

Vintermånederne kan være hårde. Man får ekstra brug for gode vitaminer. Med Gorenje dampovn kan du nemt tilberede lækre og sunde retter til at booste dit immunforsvar.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner