5 tips til hvordan du kan bruge din tid mere effektivt med din familie - Gorenje

5 tips til hvordan du kan bruge din tid mere effektivt med din familie

FAMILY SIMPLIFIED
1.12.2018
Tænker du også nogle gange, at det ville være rart med mere end 24 timer på et døgn, så du kunne få mere tid sammen med din familie?
Reducér tidsspild 
Check kun din e-mail før dine børn står op eller efter de er gået i seng. Minimér tiden, du bruger på at lede efter nøgler, telefoner og andre småting ved at finde et fast sted, hvor hvert familiemedlem kan ligge disse vigtige ting. Sørg for at alle sko, jakker og tasker er pakket og klar om aftenen, så du kan undgå panik om morgenen og i kan nyde en hyggelig morgenstund sammen.    

Involvér børnene 
Det kan godt være at du kan vaske gulvet og dække bordet fem gange hurtigere end din 5-årig. Men hvis du involverer dine børn, bliver hverdagens pligter til aktiviteter i kan gøre sammen. Desuden lærer dine børn selv at udføre pligterne til en anden gang. Et af forældrenes vigtige jobs, er ikke at være personlige assistenter for deres børn, men at lære børnene at være selvstændige. Selv et lille barn kan lægge sit legetøj på plads og synes samtidig at det er ret sjovt, at hjælpe mor og far. Du kan eventuelt lave en leg ud af det: hvem bliver færdig først!  

Forbered maden 
Lav dobbelt op på aftensmaden og frys resterne ned til senere på ugen. Steg lidt ekstra grøntsager og brug dem til frokost dagen efter. Brug noget af frugtsalaten der er tilovers sammen med yoghurt og mysli til morgenmaden. Fyld bøtter med frugt og grønt og put dem i fryseren, så du sparer en ekstra tur til supermarkedet, hvis du nu pludselig står og mangler en hurtig snack eller lidt tilbehør til aftensmaden. Du kan også sagtens have en ekstra pizza eller to i fryseren.    

Brug det du har 
Kig din to-do liste igennem og beslut dig for, hvad der er absolut nødvendigt at gøre og hvad der kan udelades. Hvis du tørrer dit tøj i en tørretumbler med damp, kan du næsten helt droppe at stryge tøjet. Kan din partner, ven eller et andet familiemedlem klare nogle af dine pligter for dig? Koordiner dine gøremål, så du kan få klaret så meget som muligt på en enkelt tur.   

Lav nye familietraditioner 
Vent ikke til højtiderne eller større familiebegivenheder med at bruge tid sammen med familien. Planlæg en spilaften fredag aften eller morgenmad om lørdagen. Hele familien, især forældrene, bør planlægge alle andre gøremål uden for familietiden. Sluk telefonerne, sociale medier, TV osv. og nyd hinandens selskab. Familietid bør ikke være noget, man gør efter man har udført sine pligter og gøremål: det skal være en første prioritering. 

10 års motorgaranti

Når du køber en Gorenje vaskemaskine, kan du være sikker på, at du har købt et høj kvalitets, pålideligt og holdbart produkt.

Vi tilbyder nu i alt 10 års motorgaranti på alle Gorenje vaskemaskiner med PowerDrive-invertermotor købt efter d. 1. September 2016. Vores 10 års motorgaranti giver dig fuldstændig ro i sindet, og viser dig samtidig, hvor meget vi stoler på vores teknologi og fremragende kvalitet af vores produkter.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev