5 simple idéer til en perfekt Valentines dag - Gorenje

5 simple idéer til en perfekt Valentines dag

FAMILY SIMPLIFIED
12.2.2019
Har du planlagt noget særligt til Valentines dag? Nej? Har du overvejet at ændre det? Selvom Valentines er en relativt ny og opfundet højtid, og i måske har været sammen i lang tid, er det altid en god idé at gøre noget specielt for den, du elsker.
Morgenmad i sengen
Kan du komme i tanke om en bedre måde at starte dagen på, end at vågne op til et vellavet, planlagt og overraskende lækkert måltid i sengen? Snig dig ud af sengen tidligt om morgenen og forbered friskpresset juice, en dejlig kop kaffe og vafler med sirup og jordbær. Væk din elskede (forsigtigt) og du er hermed garanteret en perfekt start på dagen. 

Kærlighedsbreve
Kan du huske hvordan jeres forhold var i starten? Sommerfugle i maven og din telefon var fyldt med kærlige beskeder. Hvorfor ikke prøve at finde noget af det frem igen? Efterlad en lille besked eller to, måske endda et helt kærlighedsbrev til din kære, som han eller hun kan finde rundt omkring i jeres hjem. Mangler du en smule inspiration til hvad du kan skrive? Hvad med: ”mit yndlingssted er i dine arme”, ”du får mig til at grine på selv de værste dage”, eller bare: ”tak fordi du elsker mig”. 

Udfør deres pligter
Udfør deres pligter på Valentines dag, eller måske endda hele ugen? Medmindre din kære elsker at vaske op, ordne vasketøjet eller støvsuge, er det at overtage din elskedes pligter en glimrende måde at vise, hvor meget du sætter pris på ham eller hende. Du kan også få børnene med på den, så i sammen kan varetage pligterne, og så kan din partner også få noget alene tid. 

Romantisk aften derhjemme 
Selvom du sikkert kender den, går man altså aldrig galt i byen med denne! Du kan lave en lækker sous-vide culottesteg, som kan finde her: opskrift. Vi har flere der passer til formålet og du kan tilberede den perfekte middag. Det behøver slet ikke at være alt for komplekst. Husk at dæmpe lyset, tænde stearinlys og sammensætte en playliste med alle jeres yndlings romantiske sange for at sætte prikken over i’et! 

Ord 
Nogle gange er ord vigtigere end handling. Den vi elsker, har brug for at høre, at vi sætter pris på dem. Fortæl din kære, hvor meget du elsker ham eller hende og hvor vigtig personen er for dig. Lad aldrig din partner være i tvivl om, hvor meget han eller hun betyder for dig og at personen virkelig har stjålet dit hjerte.

Server lækker Valentine's middag tilberedt på damp

Sig det med mad. Din partner vil elske dig for at lave lækker Valentine's middag. Du kan tilberede lækkert gastronomisk mad i hjemmevante omgivelser. Vidste I at Gorenje har et stort udvalg af indbygget kombiovne som bl.a. har damp funktion?

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev