Gorenje - 3 overraskende måder at rense legetøj på - Gorenje

3 overraskende måder at rense legetøj på

FAMILY SIMPLIFIED
17.5.2018
Det er utroligt, så meget børn kan svine. Her er tre uventede helte, som kan hjælpe dig med at få deres legetøj rent på ingen tid.

1. Vaskemaskine.
Vi har alle brugt den til at vaske tøjdyr, men vidste du, at du også kan bruge den til at vaske legoklodser? Put dem i et pudebetræk, lyn det til (helt tæt!) og vask dem på skånevaskprogrammet. Du kan tilføje et par håndklæder eller lagner, for at gøre vasken mere stabil.

2. Dampovn.
Du kan bruge din dampovn til at sterilisere sutteflasker og legetøj.

3. Opvaskemaskine.
Du kan vaske køkkenredskaberne fra legekøkkenet i opvaskemaskinen. Du skal bare sørge for at sætte dem på den øverste hylde og bruge det mildeste program. Åbn lågen så snart opvaskemaskinen er færdig med at vaske for at sikre, at legetøjet bliver helt tørt. Eller endnu bedre, lad TotalDry-funktionen gøre det for dig.

Husk selvfølgelig altid at bruge din sunde fornuft og rengør altid delene inden du kommer dem i maskinen.

Livet er komplekst. Lad os gøre det enkelt at vaske tøj.

Vi ved, at du har bedre ting at tage dig til end at tænke på vasketøjet. Derfor har vi designet de nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner og tørretumblere, for at du kan få de bedste vaskeresultater med minimal indsats.

De nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner anvender den unikke IonTech-teknologi til at takle selv de mest genstridige pletter på en nænsom måde.

Teknologien udnytter den naturlige ioniseringsproces til at sikre de bedste vaskeresultater uden brug af høje temperaturer, ekstra kemikalier, skyllemidler eller andre stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Læs også

Udforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev