Gorenje - Læs 5 grunde til hvorfor du skal lade din opvaskemaskine tage opvasken - Gorenje

Hvad er mest effektivt: at vaske op i hånden eller bruge opvaskemaskinen?

CHORES SIMPLIFIED
21.11.2017
Vaske op i hånden eller bruge opvaskemaskinen? Det er der forskellige meninger om. Hvis man skal håndtere service til ti eller flere kuverter hver eneste dag, kan man næppe forestille sig at skulle undvære en pålidelig opvaskemaskine, mens en person, som kun bruger nogle få tallerkener og glas om dagen, muligvis ikke kan se det fornuftige i at have en opvaskemaskine.
Opvaskemaskinen opfattes i dag som standard i et køkken – for nogle er den lige så vigtig som et køleskab eller en ovn. Hvis du har en familie, vil opvaskemaskinen gøre dit liv lettere. Med en opvaskemaskine kan du således spare tid svarende til op til 10 dage om året, som du i stedet kan bruge sammen med din familie. Her er fem nyttige oplysninger om de besparelser, som du kan glæde dig over, hvis du lader din opvaskemaskine tage opvasken.

Spar penge
Hvis du lader opvaskemaskinen tage opvasken i stedet for at tage den i hånden, kan du nedsætte dine udgifter til vand og el.

Spar tid
At fylde og starte en opvaskemaskinen tager mindre tid end at vaske op i hånden.

Spar vand
En opvaskemaskine bruger kun 1/6 af den mængde vand, som du bruger til at vaske op i hånden.

Beskyt dig mod bakterier
Opvaskemaskiner rengør servicen ved høje vandtemperaturer, som ikke er mulige at opnå, når du vasker op i hånden.

Værn om miljøet
Ved at reducere vandforbruget er opvaskemaskiner også med til at beskytte vores søer og oceaner.

Smart statistik: opvask i hånden kontra opvaskemaskine

Da forbrugere er vilde med fakta og tal, er her nogle interessante oplysninger, som sætter alle fordelene ved lade opvaskemaskinen tage opvasken i et bredere perspektiv.

Statistikken viser, at du kan nedsætte dine udgifter til vand og el med € 50 og spare tid svarende til mere end ti dage på et år. Opvaskemaskinen anvender kun 1/6 af den mængde vand, der bruges til at vaske op i hånden, og det gennemsnitlige bakterietal på service vasket op i hånden er ca. 390 pr. tallerken (opvaskemaskine: én bakterie pr. tallerken).

Vi sammenlignede også vand- og energiforbruget for opvask af service svarende til en helt fuld opvaskemaskine (dvs. service til tolv kuverter) i hånden og i opvaskemaskinen. Resultaterne viste, at både vand- og elforbruget var meget højere ved opvask i hånden.

Fuldt kvalificeret til at klare dit arbejde

De nye SmartFlex-opvaskemaskiner er inspireret af den moderne livsstil. Hverdagen kan være ret hektisk, så vi har udviklet en generation af opvaskemaskiner, der kan klare en del af arbejdet for dig med mange avancerede funktioner. Det indvendige rum er designet med en særlig plads til service og bestik uanset form og størrelse.

De er designet til at passe perfekt til din livsstil. Fleksibilitet. Tilpasning. Funktionalitet. Det er grundelementerne i opvaskemaskinernes design, som har fleksibilitet til at klare enhver opgave og nemt kan tilpasses til dine særlige behov. De har et imponerende udvalg af funktioner, så du får mere kvalitetstid.

Læs også

Udforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev