Guide: 7 indretningstips til at fornye dit hjem - Gorenje

Guide: 7 indretningstips til at fornye dit hjem

HOME SIMPLIFIED
6.3.2019

Kender du den følelse af spænding, som et nyt hjem giver? Når du bare elsker hver en krog? Du behøver ikke at betale en formue for at omdekorere eller ligefrem flytte, for at kunne forelske dig i dit hjem påny. Alt, hvad det kræver, er et par af disse budgetvenlige idéer og dit hjem vil se helt nyt ud. 

Potteplanter. En potteplante ændrer ikke blot et rums udseende. Den renser også luften, hvilket gør dit hjem til et sundere sted. Hvis du ikke ligefrem er kendt for dine grønne fingre, så gå efter planter, der er lette at passe, såsom væddeløbere, aloe eller fredsliljer.

Sengetøj. Nyt sengetøj vil øjeblikkeligt ændre dit soveværelses udseende, uanset om du vælger klare geometriske mønstre eller blide pastelfarver.

Ny maling.
Et friskt lag maling kan gøre en verden til forskel og koster ikke meget. Du behøver ikke engang at male hele rummet. Et enkelt rum eller bare en enkelt væg kan være nok til at få dit hjem til at føles nyt.

Billeder. Intet får et hus til at føles som hjem som familiebilleder. Brug af billeder i lignende stilarter (for eksempel sort-hvid-billeder) vil gøre fremvisningen mere ensartet. Hvis du er nødt til at spare på pladsen, kan du overveje at bruge collage-rammer, der giver dig mulighed for at sætte flere billeder i samme ramme.

Vægklistermærker er en anden måde at opfriske dine rum. De er særligt egnede til legerum og børneværelser, da de nemt kan fjernes og erstattes af andre. Så når dit barn bliver træt af dinosaurerer, kan du nemt skifte dem ud med robotter, rumskibe eller hvad end dit barn kan lide.

Puder og tæpper. Puder og tæpper er den nemmeste og mest diskrete måde at få en ny farve ind i dit hjem. Og så er de oven i købet rigtig hyggelige!

Tilbehør. Tilbehør er en nem måde at ændre et rums udseende og følelse. For eksempel vil et par nye karklude, køkkenredskaber eller en stilfuld ny blender give køkkenet en ny stil uden, du går fallit. 

Udforsk vores designserie Gorenje+

Gorenje+-serien af hvidevarer forener de fordele, som de mest avancerede og krævende hjemmekokke sætter pris på. Gorenje+-serien kendetegnes af moderne teknologiske løsninger, forbedret funktionalitet og kapacitet, eksklusivt udseende og et højt garanti- og eftersalgsserviceniveau.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev