Enkel pakning - 6 trin til en afslappet pakkerutine - Gorenje

Enkel pakning - 6 trin til en afslappet pakkerutine

CHORES SIMPLIFIED
6.7.2018

Solen skinner og sommeren står for døren. Ferien nærmer sig. Du mangler bare at pakke et par småting, før du kan komme afsted.

1. Lav en liste. Skriv en liste over de mest basale ting, du skal have med på ferien. Dernæst skriver du det tøj og udstyr på, som du måske kan få brug for på et specifikt rejsemål. Glem ikke at tjekke vejrudsigten!

2. Sørg for vasketøjet på forhånd. Hvad hvis du opdager, at du har glemt at vaske din yndlings T-shirt? Bare rolig, brug vaskemaskinen og tørretumblerens quick-programmer. Nogle vaskemaskiner kan køre en vask om kun 20 minutter.

3. Sørg for at planlægge tid til at pakke. Lad være med at vente til sidste sekund. Brug i stedet 10 minutter på at pakke en lille smule hver dag i ugen op til, at du skal afsted. På den måde bliver det mindre overvældende og mere effektivt, fordi du får mere tid til at udvælge det, du vil have med i stedet for at smide tilfældige ting ned i kufferten en halv time inden, du rejser.

4. Vakuumpakning. Hvis du ikke ligefrem pakker let så prøv vakuumpakning. Prøv poser med vakuum-kompression. Du bliver overrasket over hvor meget ekstra plads, der bliver i din kuffert.

5. Genlukposer. Hvis du skal flyve, er en genlukpose til dine væsker et musthave på din pakkeliste. Ikke kun pga. sikkerhedskontrollen i lufthavnen men også for at undgå at der kommer væske ud over alt dit tøj. De kan også være gode at bruge til at organisere mindre ting som fx. medicin, små el-gadgets og andre nødvendigheder.

6. Vær positiv Husk at det er begyndelsen på din ferie. Lad ikke pakke-stress ødelægge den.

10 års motorgaranti

Når du køber en Gorenje vaskemaskine, kan du være sikker på, at du har købt et høj kvalitets, pålideligt og holdbart produkt.

Vi tilbyder nu i alt 10 års motorgaranti på alle Gorenje vaskemaskiner med PowerDrive-invertermotor købt efter d. 1. September 2016. Vores 10 års motorgaranti giver dig fuldstændig ro i sindet, og viser dig samtidig, hvor meget vi stoler på vores teknologi og fremragende kvalitet af vores produkter.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev