5 grunde til at vask med damp gør dit liv en smule lettere - Gorenje

5 grunde til at vask med damp gør dit liv en smule lettere

CHORES SIMPLIFIED
25.9.2019
Vi ved, at tøjvask ikke er på toppen af din liste. Men vidste du, at dampprogrammer kan være en stor hjælp! Her kan du se, hvordan dampprogrammer vil gøre tøjvask nemmere:

1. Mindre strygning. Dette dampprogram vil minimere krøller og sikre, at dit tøj bliver glat selv uden strygning. Du skal bare huske at tage det ud af vaskemaskinen, så snart vaskeprogrammet er færdigt.

2. Undgå lugte. Damp kan fjerne ubehagelige lugte mere effektivt end almindelige vaskemaskiner, samtidig med at de stadig er ekstremt skånsomme over for stoffet.

3. Spar penge på skyllemiddel. Med den ekstra dampbehandling vil dit tøj blive ekstra blødt.

4. Færre bakterier og allergener. Damp har en høj temperatur, der sikrer, at urenheder fjernes mere effektivt. Men fordi stoffet ikke bliver gennemblødt i varmt vand, som det ville i et almindeligt vaskeprogram med høje temperaturer, bevarer det sine egenskaber, og det bliver ikke beskadiget.

5. Opfriskning af tøj. Sommetider er dit tøj egentlig rent, men det trænger bare til at blive frisket op: f.eks. en jakke efter at du har været i en restaurant med mange mennesker. Specielle dampprogrammer kan spare dig for turen til renseriet og opfriske selv dine mest sarte tøjstykker på mindre en 30 minutter uden ekstra kemikalier.

Livet er komplekst. Lad os gøre det enkelt at vaske tøj.

Vi ved, at du har bedre ting at tage dig til end at tænke på vasketøjet. Derfor har vi designet de nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner og tørretumblere, for at du kan få de bedste vaskeresultater med minimal indsats. De nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner anvender den unikke IonTech-teknologi til at takle selv de mest genstridige pletter på en nænsom måde. Teknologien udnytter den naturlige ioniseringsproces til at sikre de bedste vaskeresultater uden brug af høje temperaturer, ekstra kemikalier, skyllemidler eller andre stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev