Køb et komfur eller en ovn og få en valgfri gave - Gorenje
luk
...
Om kampagnen
Registrér dit køb

Køb et komfur eller en ovn i Elgiganten i perioden 15.10.2018 - 15.01.2019 og få en valgfri gave til en værdi op til 799 kr.

Hver eneste ovn eller komfur fra Gorenje er en lille vidunderfabrik. Tusindvis af fysiske processer finder sted i dem, alle sammen kontrolleret og perfekt koordineret for at opnå slutresultatet – velsmagende mad. Der er mange interessante konfigurationer at vælge imellem, og de er alle sammen utroligt brugervenlige.

Sådan fungerer tilbuddet

  • Gælder for alle komfurer og ovne fra Gorenje.
  • Købet skal være foretaget inden for kampagneperioden 15.10.2018 - 15.01.2019.
  • Gælder kun for produkter købt hos Elgiganten.
  • Registreringen kan kun foretages 1 gang pr. købt produkt.
  • Registreringen skal være udført senest 30 dage uger efter fakturadato.
  • Produktet skal være købt og betalt i Danmark.
  • Gælder kun privatkøb, og i forbindelse med privat brug. Gælder ikke erhvervskunder.
  • Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Udvalg af gaver

Nedenfor ses vores fulde udvalg af gaver. Du vælger din gave ved registrering på næste side. Vi kan ikke garantere at alle produkter er på lager.

Stavblender HBQ883W Stavblender HBQ883W Vejl. pris: 599 DKK Blend den lilles yndlingsgrøntsager eller din egen yndlingspuré! Smukt og stilfuldt design med blødt greb og kraftig DC motor, som vil holde i mange år. Rengøres nemt efter brug ved at afmontere blenderdelen og vaske den under rindende vand.
Udtræksskinner AC102 Udtræksskinner AC102 Vejl. pris: 399 DKK Undgå at brænde dig, når du tager maden ud af ovnen, med Gorenjes 1-niveau udtræksskinner med delvis forlængelse. Det vil gøre dit liv så meget nemmere.
Blender B800E Blender B800E Vejl. pris: 599 DKK Hvid, kande med måleskala. Motorkraft (max) 800W.
For at kunne give dig den bedst mulige service har vi brug for nogle få personlige oplysninger. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi gaven til dig.

Problemer med registreringen?

Oplever du problemer med registreringen eller har du andre spørgsmål vedrørende registreringen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
E-mail: salg.dk@gorenjegroup.com
Telefon: 36 72 11 33