70 år med Gorenje - Gorenje
EN DEL AF TRADITIONEN. EN DEL AF FAMILIEN.I 70 ÅR.
1

Hver dag sørger vi for, at dagen forløber glat.

En del af jeres hverdag i 70 år
 
Vi hjælper jer igennem hverdagen, så I har tid til at være sammen som familie.
Hos Gorenje ligger det i vores DNA, at familiens hverdag bør være enkel og overskuelig. I 70 år har vi fokuseret på at lave produkter, der letter rutinerne i hjemmet. Det har vi gjort, så I kan fokusere på familien og de ting der gør jer lykkelige.  
 
Siden Gorenje blev grundlagt i 1950, har vi arbejdet på at skabe husholdningsapparater, der giver mere tid til familien.  I første omgang så husmødrene fik mere hjælp med arbejdsopgaverne i hjemmet – senere så hjemmeliv, arbejdsliv og familieliv kan forenes uden at gå på kompromis. 
 
Gorenjes skaber produkter der gør det enkelt at lave mad, vaske tøj og holde jeres hjem. Vi giver jer tid til det I holder af at lave sammen.

Omfavn historien.

Nogle øjeblikke vækker de bedste minder. De minder os om familiehistorier, som du også oplevede sammen med os.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
Unge mennesker skaber deres egen verden, som passer til deres forventninger og ønsker. Såvel som værdier, der gives videre fra generation til generation.
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Hvorfor vælge Gorenje?

Et bredt udvalg Et bredt udvalg
Prisvenlig kvalitet Prisvenlig kvalitet
Nyttige fordele Nyttige fordele
Fornøjelsen ved at være bekymringsfri. Fornøjelsen ved at være bekymringsfri.
Hjælp til brugere Hjælp til brugere

Et bredt udvalg

Udforsk innovative husholdningsapparater, der gør dit liv mere enkelt. Bliv inspireret af designkollektioner, der passer til forskellige livsstile, såsom Gorenje Simplicity, Gorenje Classico Collection og Gorenje Retro Collection.

Prisvenlig kvalitet

Gorenje produkter er slidstærke, effektive og økonomiske. De leverer fremragende kvalitet og moderne design til en rimelig pris. Stol på det anerkendte og prisvindende design på det globale marked.

Nyttige fordele

Når du vælger et Gorenje-produkt, vælger du ubesværet, pålidelig og effektiv teknologi, som er bygget til dine behov. Du vælger at leve sundt, at altid forvente fremragende resultater og at nyde fleksibilitet og vejledning. Du vælger at gøre dine pligter mere simple. Alt fra de mindste hverdagsøjeblikke til livets store begivenheder.

Fornøjelsen ved at være bekymringsfri.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev