70 måneders garanti - Gorenje
70 MÅNEDERS GARANTIRegistrer dit køb
1
Om kampagnen
Registrér dit køb

Når du køber et Gorenje produkt, kan du være sikker på, at du har købt et høj kvalitets, pålideligt og holdbart produkt. Vi tilbyder nu i alt 70 måneders garanti på udvalgte Gorenje produkter. Vores 70 måneders garanti giver dig fuldstændig ro i sindet, og viser dig samtidig, hvor meget vi stoler på vores teknologi og kvalitet af vores produkter.

Hver dag sørger vi for, at dagen forløber glat.

En del af jeres hverdag i 70 år

Vi hjælper jer igennem hverdagen, så I har tid til at være sammen som familie.

Hos Gorenje ligger det i vores DNA, at familiens hverdag bør være enkel og overskuelig. I 70 år har vi fokuseret på at lave produkter, der letter rutinerne i hjemmet. Det har vi gjort, så I kan fokusere på familien og de ting der gør jer lykkelige.  

Siden Gorenje blev grundlagt i 1950, har vi arbejdet på at skabe husholdningsapparater, der giver mere tid til familien.  I første omgang så husmødrene fik mere hjælp med arbejdsopgaverne i hjemmet – senere så hjemmeliv, arbejdsliv og familieliv kan forenes uden at gå på kompromis. 

Gorenjes skaber produkter der gør det enkelt at lave mad, vaske tøj og holde jeres hjem. Vi giver jer tid til det I holder af at lave sammen.

Vilkår og betingelser for Gorenje 70 måneders garanti

  • Købet skal være foretaget indenfor kampagneperioden 01.04.2020-31.08.2020 eller 15.5.2020-31.08.2020 (afhængig af forhandler, kontakt os hvis du er i tvivl). 
  • Registreringen kan kun foretages 1 gang pr. købt produkt.
  • Registreringen skal være foretaget senest 30 dage efter fakturadato.
  • Produktet skal være købt og betalt i Danmark.
  • Gælder kun privatkøb, og i forbindelse med privat brug. Gælder ikke erhvervskunder.

Produkter der indgår i kampagnetilbuddet:

For at kunne give dig den bedst mulige service har vi brug for nogle få personlige oplysninger. Det er vigtigt at alle informationer indtastes korrekt, for at garantien er gældende. Udfyld formularen nedenfor og få tilsendt et 70 måneders garantibevis.
Garantibeviset tilsendes til den ovenfor angivne mail-adresse.

Problemer med registreringen?

Oplever du problemer med registreringen eller har du andre spørgsmål vedrørende registreringen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
E-mail: salg.dk@gorenjegroup.com
Telefon: 36 72 11 33
Tilmeld dig vores nyhedsbrev