Sous Vide SVI6B - Gorenje
luk
...
SVI6B Sous Vide
1.999,00 DKK

SVI6B

Sous Vide
Varmeeffekt: 550 W Tidsindstilling for tilberedning Låget kan fjernes for nem rengøring
1.999,00 DKK
Inkl. moms
Levering: 1-2 hverdage
udskriv
udskriv
del
Facebook
Twitter
download
download

Funktioner

Eksklusiv madlavning

Passer godt ind i dit eget hjem
Værdien af sous-vide madlavning er noget kun en madperfektionist kan forstå. En af de fineste teknikker, indtil nu udelukkende anvendt af fine restauranter, er nu blevet bragt til dit hjem. Sous-vide er perfekt til at forberede alle former for kød, fisk, skaldyr, grøntsager, frugt og desserter. Gorenje bringer nu denne fantastiske kulinariske proces til hjem rundt om i verden. Tag et kig ind i den spændende verden af eksklusiv madlavning i hjemmet.
Mere
Mindre

Blødt kød

For perfekte mørhed
Sous vide er et professionel apparat til tilberedning af kød til perfekt mørhed. Sous vide vil gøre underværker for kød, hvilket gør det ekstra blødt og glat. Efter tilberedning i sous vide, skal kødet kun hurtigt grilles eller steges og resultatet vil få din mund til at løbe i vand. Således er det muligt at fremstille en perfekt steak hjemme, mens kylling, fisk og svinekød også vil smage meget bedre.
Mere
Mindre

Temperaturkontrol

Holder temperaturen under kontrol
Hemmeligheden bag tilberedning i sous vide er dem præcise indstillet temperatur. Maden tilberedes i kontrollerede forhold og alt du behøver at gøre er at følge diagrammet med ideelle temperaturer og tid for hver type af fødevarer.

Sikkerhed i top

Slap af og nyd
Tilberedte madvarer i Gorenje sous-vide er helt sikkert at bruge selv op til 3 uger efter fremstilling. Derfor er du er i stand til at forberede en stor mængde af mad, sætte det i køleskabet og afslutte forberedelsen efter et par dage.

Vakuumforsegling

Holder maden velsmagende og sund
Enhver form for mad tilberedt i en sous vide skal vakuumforsegles i en særlig sous vide pose. Således rører vandet ikke maden, og flere vitaminer og mineraler bevares. Vi anbefaler en Gorenje forsegler, der passer perfekt til en sous vide.

Tekniske data

Varmeeffekt: 550 W

Mængde: 6 ltr.

Låget kan fjernes for nem rengøring

Nem at rengøre

Elektronisk

Tidsindstilling for tilberedning

Automatisk sluk-funktion for ekstra sikkerhed

Varmeeffekt: 550 W

Mål (B×H×D): 40 × 23 × 30 cm

Emballagemål (B×H×D): 42 × 33,5 × 25,7 cm

Nettovægt: 4,4 kg

Bruttovægt: 4,8 kg

Varenr.: 443114

EAN kode : 3838942982972

Dokumenter

Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af hjemmesiden med øjeblikkelig virkning, uden forudgående varsel. Alt indhold er beskyttet af loven om ophavsret, varemærker og andre ejendomsrettigheder der ejes af Gorenje Group Nordic A/S, medmindre andet er angivet. Indholdet på hjemmesiden er udelukkende til informativt brug.