Funktioner
'Sous Vide' er fransk og betyder "under vacuum" som beskriver kødet der bliver lagt i en lufttæt pose og derefter sænket ned i et vandbad. De super kontrollerede temperatur forhold skaber et utrolig lækkert stykke kød af god kvalitet, hvor smagen kommer til sin fulde ret.
Mere Luk
Eksklusiv madlavning
Mere
Blødt kød
Mere
Temperaturkontrol
Mere
Sikkerhed i top
Mere
Eksklusiv madlavning
Værdien af sous-vide madlavning er noget kun en madperfektionist kan forstå. En af de fineste teknikker, indtil nu udelukkende anvendt af fine restauranter, er nu blevet bragt til dit hjem. Sous-vide er perfekt til at forberede alle former for kød, fisk, skaldyr, grøntsager, frugt og desserter. Gorenje bringer nu denne fantastiske kulinariske proces til hjem rundt om i verden. Tag et kig ind i den spændende verden af eksklusiv madlavning i hjemmet.
Blødt kød
Sous vide er et professionel apparat til tilberedning af kød til perfekt mørhed. Sous vide vil gøre underværker for kød, hvilket gør det ekstra blødt og glat. Efter tilberedning i sous vide, skal kødet kun hurtigt grilles eller steges og resultatet vil få din mund til at løbe i vand. Således er det muligt at fremstille en perfekt steak hjemme, mens kylling, fisk og svinekød også vil smage meget bedre.
Temperaturkontrol
Hemmeligheden bag tilberedning i sous vide er dem præcise indstillet temperatur. Maden tilberedes i kontrollerede forhold og alt du behøver at gøre er at følge diagrammet med ideelle temperaturer og tid for hver type af fødevarer.
Sikkerhed i top
Tilberedte madvarer i Gorenje sous-vide er helt sikkert at bruge selv op til 3 uger efter fremstilling. Derfor er du er i stand til at forberede en stor mængde af mad, sætte det i køleskabet og afslutte forberedelsen efter et par dage.
Eksklusiv madlavning
Blødt kød
Temperaturkontrol
Sikkerhed i top
VELBEKOMME!
Kom godt igang med din sous vide og få inspiration til madlavningen med vores opskrifter.
Mere Luk

Svinekød

Svinekød

Ingredienser

  • 500g svinekam

Fremgangsmåde

1 Tilsæt krydderier.
2 Placer maden i en vakuumpose, der er egnet til sous vide madlavning.
3 Vakuum og luk posen og læg den på risten i ovnen.

Indstillinger

MÆNGDE VARMEAPPARAT TEMPERATUR MADLAVNINGSTID BEHOLDER BAGE NIVEAU
Opskrift Nederste varmelegeme + ventilator + damp 70 ° C 70 min Gitter 2
Til denne opskrift vælg DAMP-funktion og indstil parametrene som foreslået i opskriftstabellen (temperatur, tid).

Lam

Lam

Ingredienser

  • 600 g lam

Fremgangsmåde

1 Tilsæt krydderier.
2 Placer maden i en vakuumpose, der er egnet til sous vide madlavning.
3 Vakuum og luk posen og læg den på risten i ovnen.

Indstillinger

MÆNGDE VARMEAPPARAT TEMPERATUR MADLAVNINGSTID BEHOLDER BAGE NIVEAU
Opskrift Nederste varmelegeme + ventilator + damp 65 ° C 130 min Gitter 2
Til denne opskrift vælg DAMP-funktion og indstil parametrene som foreslået i opskriftstabellen (temperatur, tid).

Steak

Steak

Ingredienser

  • 600 g steak

Fremgangsmåde

1 Tilsæt krydderier.
2 Placer maden i en vakuumpose, der er egnet til sous vide madlavning.
3 Vakuum og luk posen og læg den på risten i ovnen.

Indstillinger

MÆNGDE VARMEAPPARAT TEMPERATUR MADLAVNINGSTID BEHOLDER BAGE NIVEAU
Opskrift Nederste varmelegeme + ventilator + damp 60 ° C 140 min Gitter 2
Til denne opskrift vælg DAMP-funktion og indstil parametrene som foreslået i opskriftstabellen (temperatur, tid).

Kartofler

Kartofler

Ingredienser

  • 500 g kartofler

Fremgangsmåde

1 Tilsæt krydderier.
2 Placer maden i en vakuumpose, der er egnet til sous vide madlavning.
3 Vakuum og luk posen og læg den på risten i ovnen.

Indstillinger

MÆNGDE VARMEAPPARAT TEMPERATUR MADLAVNINGSTID BEHOLDER BAGE NIVEAU
Opskrift Nederste varmelegeme + ventilator + damp 95 °C 60 min Gitter 2
Til denne opskrift vælg DAMP-funktion og indstil parametrene som foreslået i opskriftstabellen (temperatur, tid).

Asparges

Asparges

Ingredienser

  • 500g asparges

Fremgangsmåde

1 Tilsæt krydderier.
2 Placer maden i en vakuumpose, der er egnet til sous vide madlavning.
3 Vakuum og luk posen og læg den på risten i ovnen.

Indstillinger

MÆNGDE VARMEAPPARAT TEMPERATUR MADLAVNINGSTID BEHOLDER BAGE NIVEAU
Opskrift Nederste varmelegeme + ventilator + damp 90 °C 70 min Gitter 2
Til denne opskrift vælg DAMP-funktion og indstil parametrene som foreslået i opskriftstabellen (temperatur, tid).

Gulerodsskiver

Gulerodsskiver

Ingredienser

  • 500 g gulerødder

Fremgangsmåde

1 Tilsæt krydderier.
2 Placer maden i en vakuumpose, der er egnet til sous vide madlavning.
3 Vakuum og luk posen og læg den på risten i ovnen.

Indstillinger

MÆNGDE VARMEAPPARAT TEMPERATUR MADLAVNINGSTID BEHOLDER BAGE NIVEAU
Opskrift Nederste varmelegeme + ventilator + damp 95 °C 55 min Gitter 2
Til denne opskrift vælg DAMP-funktion og indstil parametrene som foreslået i opskriftstabellen (temperatur, tid).
Svinekød
Lam
Steak
Kartofler
Asparges
Gulerodsskiver

Modeller