luk
...
BCM547ST Mikro-/Kombiovn
7.995,00 DKK

BCM547ST

Mikro-/Kombiovn
IconTouch Mål (B×H×D): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
7.995,00 DKK
Inkl. moms. Miljøafgift 7,00 DKK
Levering: 1-2 hverdage
udskriv
udskriv
del
Facebook
Twitter
download
download

Funktioner

HomeMade form

Måltider som fra traditionelle træfyrede ovne hjemme i dit eget moderne køkken
Den karakteristiske afrundede form er en af de mest fordelagtige karakteristika ved Gorenje ovne. Med inspiration fra traditionelle træfyrede ovne gør den det muligt for varm luft at bevæge sig frit. Da maden opvarmes jævnt og fra alle sider, bliver den altid tilberedt perfekt: sprød udvendigt og saftig indvendigt. Kombineret med MultiFlow 360˚ ventilationssystemet er det muligt at tilberede mad i alle 5 riller.
Mere
Mindre

MultiFlow 360˚

Kræv altid perfekte resultater
MultiFlow 360˚ garanterer en optimal cirkulation af varme i ovnen. Takket være den smarte placering af ventilationsåbningerne i bagvæggen og den unikke runde form fordeles luft jævnt i hele ovnen. Blæseren sender varm luft rundt i hele ovnrummet, så maden bliver tilberedt perfekt på alle sider. Den dynamiske luftbevægelse muliggør samtidig tilberedning af mad i flere riller uden sammenblanding af lugte og smage.
Mere
Mindre

MultiUse

Mikrobølger, varmluft og grill til din rådighed
Indbyggede kombiovne har alle fordelene ved mikrobølge-, varmluft- og grillfunktion. De fem mikrobølgeeffekttrin gør tilberedningsprocessen hurtigere, samtidig med at varmluftfunktionen sikrer, at maden er gennemstegt. Kombifunktionen, samtidig brug af grill- og varmluftfunktion, giver fremragende resultater, når du tilbereder store stykker hvidt kød, hvorimod du kan bruge grill- og mikrobølgefunktionen til at tilberede mindre stykker kød, bage pizzaer etc. En indbygget mikrobølgeovn kan også anvendes som en traditionel ovn.
Mere
Mindre

MultiUse

Glæd dig over alle fordelene ved kombifunktionen
Indbyggede kombiovne har alle fordelene ved mikrobølge-, varmluft- og grillfunktion. De forskellige mikrobølgeeffekttrin gør tilberedningsprocessen hurtigere, samtidig med at varmluftfunktionen sikrer, at maden er gennemstegt. Kombifunktionen, samtidig brug af grill- og varmluftfunktion, giver fremragende resultater, når du tilbereder store stykker hvidt kød, hvorimod du kan bruge grill- og mikrobølgefunktionen til at tilberede mindre stykker kød, bage pizzaer etc. En indbygget mikrobølgeovn kan også anvendes som en traditionel ovn.
Mere
Mindre

Teknologi til fordeling af mikrobølger

Sig farvel til ujævn opvarmning
Teknologien til fordeling af mikrobølger gør det muligt at anbringe en bradepande i standardstørrelse i mikrobølgeovnen. Hele ovnens bredde udnyttes, hvilket markerer enden på traditionelle drejetallerkener og uensartet opvarmning. Det avancerede system til fordeling af mikrobølger sikrer en ensartet opvarmning af maden.
Mere
Mindre

Inverterteknologi

Tilbered velsmagende og nærende mad på ingen tid
Takket være inverterteknologien fordeles energien jævnt i stedet for pulserende. Det medfører, at maden bevarer sin oprindelige struktur, herunder sine vitaminer, mineraler og fibre. Fordelene ved den ensartede energifordeling viser sig især ved genopvarmning eller optøning af mad og ved tilberedning af flydende madvarer. Den samlede mikrobølgetilberedningstid er kortere, hvilket desuden nedsætter energiforbruget.
Mere
Mindre

Tekniske data

Gorenje by Starck

Farve: Reflekterende grå

Håndtag farve: Rustfrit stål

Kontrolpanel materiale: Glas

Ovnrum: 50 ltr.

Mikro-/kombiovn - 50 ltr. SuperSize madlavningsområde

HomeMADE® bygget på traditionelle træfyrede bageovne

Elektronisk temperaturkontrol

Knap: Ergonomiske knapper

LED Plus

Funktioner:
Nedre og øvre varme
Infra grill
Optøning
Infra grill med ventilator
Nedre varme og blæser
Microbølger
Microbølger og varmluft
Defrost
FastPreheat
AquaClean med mikrobølger
Eco function

MultiUse

Classic

MultiFlow 360º

Stirrerteknologi

Inverterteknologi

Belysning

Bagning på flere plader på forskellige niveauer

1 bageplade

Glas bradepande

Bagerist

Ovnskinner: 1x trådriller

Termoelektrisk sikring

DynamiCooling

3 lags glas med reflekterende lag

SilverMatte

Glat inderlåge

Grill: 2.200 W

Effekt mikroovn: 2.450 MHz

Mikroeffekt: 1.000 W

Ovnrum: 50 ltr.

Mål (B×H×D): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

Emballagemål (B×H×D): 63,5 × 54,1 × 68 cm

Niche dimensioner (BxHxD): 56 × 45 × 55 cm

Nettovægt: 33,8 kg

Bruttovægt: 38,1 kg

Forbrug ved standby-tilstand: 1 W

Tilslutningseffekt: 3.000 W

Varenr.: 504571

EAN kode : 3838942059315

Dokumenter

Relaterede produkter

Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af hjemmesiden med øjeblikkelig virkning, uden forudgående varsel. Alt indhold er beskyttet af loven om ophavsret, varemærker og andre ejendomsrettigheder der ejes af Gorenje Group Nordic A/S, medmindre andet er angivet. Indholdet på hjemmesiden er udelukkende til informativt brug.