luk
...

Registrér dit køb her

Køb en ovn eller et komfur fra Gorenje og få et stavblendersæt med i købet

Du kan nu købe en ovn eller et komfur fra Gorenje hos Power eller Punkt1 i perioden 1. November 2016 – 31. Januar 2017, og få et stavblendersæt med på købet til en værdi af kr. 649,-. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Hver eneste ovn eller komfur fra Gorenje er en lille vidunderfabrik. Tusindvis af fysiske processer finder sted i dem, alle sammen kontrolleret og perfekt koordineret for at opnå slutresultatet – velsmagende mad. Der er mange interessante konfigurationer at vælge imellem, og de er alle sammen utroligt brugervenlige.

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi gaven til dig.

Problemer med registreringen?

Oplever du problemer med registreringen eller har du andre spørgsmål vedrørende registreringen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
E-mail: salg.dk@gorenjegroup.com
Telefon: 36 72 11 33
Bedst til brød
Bedst til brød
Mere
Bake my day
Bake my day
Mere
HomeMade form
HomeMade form
Mere
Bedst til brød
Bedst til brød
Vores ovne kombinerer moderne teknik og design med egenskaber fra traditionelle stenovne. De runde former fordeler varmen jævnt omkring maden, mens det særlige MultiFlow 360˚-system gør det muligt at tilberede mad på 5 niveauer samtidigt. Kombinationen af klassiske og moderne egenskaber gør ovnene uundværlige for alle, som ønsker et perfekt resultat hver gang – ikke mindst dem, der vil have brød så perfekte, som man ellers kun kan få det i traditionelle stenovne. Det er derfor, vi siger, at vi er 'bedst til brød'.
Bake my day
Bake my day
I de fleste kulturer bliver det, at give eller dele brød, opfattet som den ultimative kærlighedserklæring, og det er uanset, om udvekslingen foregår mellem kolleger, venner eller familiemedlemmer. For at skabe en endnu stærkere bagekultur i Skandinavien opfordrer vi derfor folk til at bage til deres venner og kolleger.
HomeMade form
HomeMade form
Gorenje ovnenes traditionelle, afrundede form er fortsat en af de mest fordelagtige egenskaber. Med inspiration fra traditionelle træfyrede ovne gør den det muligt for varm luft at bevæge sig frit. Da den varme luft strømmer frit, fordeles den jævnt og omslutter maden fuldstændigt. Da maden opvarmes jævnt og effektivt fra alle sider, tilberedes den altid perfekt: sprød udenpå og saftig indeni. Kombineret med vores særlige MultiFlow 360˚ ventilationssystem er det muligt at opnå noget helt specielt – muligheden for at tilberede mad på alle 5 niveauer samtidig.
Bedst til brød
Bake my day
HomeMade form
Gorenje social medias
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser. 

#bedsttilbroed
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed