luk
...
Onsdag, 17. september 2014, Berlin

Gorenje afslører HomeMade personlige køkkenassistenter i Berlin

Gorenje afslører HomeMade personlige køkkenassistenter i Berlin

Messen er en lejlighed til at præsentere nye funktioner og produkter til kunder fra hele verden

Gorenje er en af de faste deltagere på IFA-messen, verdens førende messe for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer, der i år afholdes i Berlin fra 5. til 10. september. Ud over dette års vigtige lancering af den nye generation af HomeMade personlige køkkenassistenter præsenterer Gorenje også de nyeste produkter fra deres premium-brand Asko.

IFA-messen er den vigtigste event for hårde hvidevarer og forbrugerelektronik. Værdien af de handler, som udstillerne indgik i løbet af sidste års messe, løb op i et rekordhøjt beløb tæt på EUR 4 mia.

Franjo Bobinac, Gorenjes bestyrelsesformand og koncerndirektør siger: "I forbindelse med vores tilstedeværelse i Berlin vil vi igen møde mange kunder og partnere fra hele verden og få mulighed for at præsentere dem for vores seneste produktudviklinger. Udvalget af produkter, hvoraf mange først ser dagens lys på messen, illustrerer vores filosofi om at udvikle og designe innovative løsninger, som gør livet lettere for vores brugere."

Lancering af den nye generation af HomeMade personlige køkkenassistenter, som forenkler madlavningen

Højdepunktet på Gorenjes 810 kvadratmeter store udstillingsområde er den nye generation af køkkenprodukter, som forener den moderne brugers behov og de avancerede løsninger, som Gorenjes ingeniører, videnskabsfolk og designere har udviklet. HomeMade-filosofien skabte en helt ny kategori af personlige køkkenassistenter, der er designet til at hjælpe brugeren med at tilberede smagfulde og sunde retter. Den nye generation af indbygningsovne, kogeplader, emhætter og mikrobølgeovne, der er fremstillet i Europa, er baseret på avanceret teknologi, som sikrer et flot og harmonisk udseende ved hjælp af de fineste materialer.

Ovnene fås i tre serier: Essential, Advanced og Superior. Alle er baseret på opgraderingen af den specialdesignede Gorenje ovn fra 2008, som tog afsæt i udseendet og funktionsprincippet fra en traditionel træfyret ovn. I de nye ovne er den hvælvede del af ovnen skjult, hvilket giver et større ovnrum, vel at mærke uden at de udvendige dimensioner ændrer sig. Vores største modeller har således et ovnrum på 75 liter og gør det muligt at tilberede mad på helt op til fire riller på samme tid. Kombinationen af den patenterede unikke udformning af ovnrummet og MultiFlow 360°-systemet, der giver en ensartet varmluftcirkulation, sikrer optimale tilberedningsresultater – hver gang. Ud over standardtilberedningsprogrammerne er de avancerede modeller også udstyret med enestående programmer til yoghurt, den stadig mere populære sous-vide-teknik, som har fundet vej til private hjem, tørring af frugt og langtidsstegning.

Kombidampovnene i den kompakte 45 cm høje version og den traditionelle 60 cm høje version er de to seneste skud på stammen. De har begge samme platform og adskiller sig fra den tidligere generation af ovne med hensyn til vandbeholderens placering. Tidligere var vandbeholderen placeret inde i ovnen, mens den i den nye generation af ovnen er integreret i frontpanelet. Endvidere er vandbeholderen større, og mængden af vand er tilstrækkelig til at gennemføre ethvert tilberedningsprogram uden genpåfyldning. Gorenje HomeMade dampovne er blandt de meget få på markedet, som anvender ægte damp. Dette er gjort muligt takket være den patenterede cyklonteknologi, som fjerner vandpartiklerne fra dampen. Den tilberedte mad driver derfor hverken af væde eller er tilberedt for meget eller for lidt.

HomeMade ovne er fremstillet af rustfrit stål med en særlig overfladebehandling, som sikrer en flot finish, der forhindrer fedtede fingre.

Den smarte IQcook kogeplade i opgraderet version

Serien af personlige køkkenassistenter omfatter også den innovative smarte induktionskogeplade IQcook, der betjenes præcist ved hjælp af to intelligente sensorer – én i kogepladen og én i låget på kogegrejet. Ved lanceringen i 2012 var disse Gorenje kogeplader udstyret med de faste programmer IQsteam, IQboil, IQgrill og IQpro. Den version omfatter også programmet IQpoach. Kogepladen justerer automatisk temperaturen i gryden og tilberedningsvarigheden, hvilket gør det muligt at lave mad, uden at brugeren skal overvåge eller kontrollere processen specielt. Maden brænder ikke på eller koger over, og tilberedningsmetoden sikrer, at maden desuden bevarer næsten alle vitaminer og mineraler.

Designprodukter og farvede hvidevarer indtager også scenen i Berlin

Gorenje præsenterer også sine designprodukter i Berlin. Også de seneste kollektioner Gorenje Simplicity Collection og Gorenje Classico Collection vil tiltrække en masse opmærksomhed. Desuden vil messen også kaste lys over Gorenje Ora-Ïto Collection, en af de mest populære til dato, og den reviderede serie af hvidevarer i serien Gorenje by Karim Rashid. Et særligt område dedikeres til farvede hvidevarer, som bliver stadig mere populære hos forbrugerne, herunder den nye generation af SencoCARE vaskemaskiner og tørretumblere samt IonGeneration køle-/fryseskabe. Dette års nyhed blandt Gorenjes køleprodukter er ConvertActive køleskabet, som gør det muligt at omdanne fryseboksen til en ekstra køleafdeling, hvis der er behov for dette. Køleskabsafdelingen har også en frugt- og grøntsagsskuffe med en særlig VitaLight-pære, som på effektiv vis standser iltningsprocessen for at forbedre næringsværdien af ferske varer. Til de eksisterende 1,85 meter høje IonGeneration køle-/fryseskabe i serien har Gorenje føjet nye 2 meter høje køle-/fryseskabe og et 1,85 meter højt køleskab og fryser.

Asko-brandet med et bredt sortiment af produkter

Ud over Gorenje-brandet præsenterer Gorenje Group også sit premiumbrand Asko, som kendetegnes af effektive køkken- og vaskeprodukter samt professionelle hårde hvidevarer. Standen præsenterer ASKO Pro Series™ køkkenprodukter inklusive den nye Red Dot Award-prisbelønnede Touch-dampovn og de eksklusive køle-/fryseskabe med en kapacitet på næsten 400 liter ved dimensioner på 203 x 75 cm.

Endvidere udstilles den nye generation af Asko opvaskemaskiner og Askos første vaskemaskine og tørretumbler i matchende design med ekstra stor kapacitet og i professionel konstruktion. Den professionelle serie af produkter er blevet udvidet med en vaskemaskine og en tørretumbler med en kapacitet på 8 kilo hver især og nye opvaskemaskiner.