luk
...
Tirsdag, 30. september 2014, Velenje

Gorenje deltog endnu en gang med succes i IFA-messen i Berlin

Gorenje deltog endnu en gang med succes i IFA-messen i Berlin

Præsentation af den nye generation af HomeMade hvidevarer til køkkenet

Gorenje er tilfreds med sin syvende deltagelse i IFA-messen, det største internationale arrangement for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Virksomhedens stand var velbesøgt – både af mange forretningsforbindelser og kunder fra hele verden.

Gorenje præsenterede sin nye generation af hvidevarer til køkkenet, som forener den moderne brugers behov og de avancerede løsninger udviklet af Gorenje ingeniører, forskere og designere. Den nye generation af HomeMade ovne, kogeplader, emhætter og mikrobølgeovne, der er fremstillet i Europa, er baseret på avanceret teknologi, som sikrer et flot og harmonisk udseende ved hjælp af de fineste materialer. Udviklingen af disse produkter har primært haft en sund livsstil for øje. De imponerer desuden med deres brugervenlighed, større grad af automatisering og energieffektivitet. Alle nye funktioner er et resultat af Gorenjes interne udviklings- og designarbejde. Produkterne sendes på markedet i de kommende måneder.

Takket være sit internationale publikum, sin størrelse og sine traditioner afholdes IFA-messen i år for 90. gang og cementerer sit ry som det førende arrangement for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Messen er en fremragende lejlighed for virksomheder til at præsentere innovationer, indgå aftaler og hverve nye kunder. 1.538 udstillere deltog i dette års IFA-messe og indgik aftaler for i alt EUR 4,25 mia. i løbet af de seks messedage. Messen tiltrak flere end 240.000 besøgende og 5.900 journalister og repræsentanter fra diverse medier.

Gorenje har allerede annonceret deres deltagelse i næste års IFA-messe, som finder sted fra 4. til 9. september 2015.