luk
...
Fredag, 6. juni 2014

Plus X Award til den nye Gorenje+ kombidampovn

Plus X Award til den nye Gorenje+ kombidampovn

Gorenje team vinder Plus X Award for 11. år i træk

Den nyeste kombidampovn i Gorenje+ serien vandt Plus X Award i kategorierne kvalitet, design, brugervenlighed og funktionalitet. Ekspertjuryen bestod af repræsentanter fra 25 forskellige brancher. Gorenje var blandt prisvinderne for 11. år i træk – lige så lang tid som denne prestigefyldte pris har eksisteret. Den prisvindende dampovn GS 778 B er en del af den nye generation af indbygningsovne og Gorenje+ serien, som Gorenje Group har lanceret.

Gorenje+ kombidampovnen (AirSteam) har alle de fordele, som kendetegner en traditionel 60 cm høj ovn inklusive det ekstra store BigSpace-ovnrum, samt alle de fordele, som kendetegner en dampovn. Ud over traditionelle opvarmningsfunktioner med MultiFlow 360° imponerer ovnen med damptilberedning kombineret med varmluft, og takket være MultiSteam 360° fordeles dampen jævnt i ovnrummet. Denne kombination gør det muligt at tilberede velsmagende og sund mad på kortest mulig tid, samtidig med at smag, vitaminer og næringsstoffer bevares. Fås snart.