luk
...
Lørdag, 5. april 2014, Essen, Tyskland

"Red dot" til Gorenjes nye indbygningsovn

"Red dot" til Gorenjes nye indbygningsovn
Gorenjes design har igen i år vundet en international Red Dot award for sit produktdesign. Ekspertjuryen bestående af 40 medlemmer var imponerede over Gorenjes indbygningsovn med berøringsfølsomt interaktivt farvedisplay.

Gorenje Group blandt de bedste inden for design

Den prisvindende Gorenje ovn repræsenterer den nye generation af indbygningsovne, som lanceres i år. Lidija Pritržnik, produktdesignchef hos Gorenje design studio, siger: "Vi er stolte over, at juryen igen belønner kvaliteten i et produktdesign, som er resultatet af en fælles indsats leveret af Gorenjes designere og Gorenje design studio. Ovnens sofistikerede, men diskrete æstetik betyder, at den passer ind i mange forskellige køkkenmiljøer – hvad enten det er som stand-alone produkt eller som en del af flere ovnmodeller. Brugen af store glasoverflader, de fingeraftryksresistente rustfri ståloverflader, det smarte design af lågens indvendige side og pyrolysefunktionen gør rengøringen til en leg. Den komplekse teknologi betjenes via en brugervenlig og intuitiv brugerflade, som er nem at bruge for alle, hvad enten de er begyndere eller erfarne kokke. En enkel interaktion med ovnen via det berøringsfølsomme slide-farvedisplay, udvælgelse af retter via opskrifter præsenteret ved hjælp af flotte fotos og omhyggeligt udvalgt akustisk feedback skaber en behagelig stemning under brugen."