luk
...
Tirsdag, 29. april 2014, København

Gorenje støtter op om indsamling til fordel for brystkræft ved at donere et pink retrokøleskab til ”Skaldet er smukt”-catwalk

Gorenje støtter op om indsamling til fordel for brystkræft ved at donere et pink retrokøleskab til ”Skaldet er smukt”-catwalk
D. 4 maj afholdes for 3 år i træk ”Skaldet er smukt” – catwalk til fordel for brystkræft. Gorenje støtter op om Skaldet er smuk, ved at donere et unikt pink køleskab, fra den populære Gorenje Retro Collection. Retrokøleskabet indgår i en auktion på www.lauritz.com fra d. 2 – 11 maj 2014.  
Efter flere auktioner til fordel for kræft i Moskva, London, Norge, 2 i Slovenien, Kroatien og Danmark, støtter Gorenje op om Skaldet er smukt, ved at donere et unikt pink køleskab, fra den populære Gorenje Retro Collection.  Skaldet er smukt arrangeres af A Race Against Breast Cancer og retrokøleskabet indgår i en auktion på www.lauritz.com. Auktionen indsamler penge til samle penge ind til forskning i brystkræft samt nedbryde de tabuer, der er i forbindelse med kemoterapi og den skaldethed, der ofte følger med.

Omkring Skaldet er smukt

For 3 år i træk finder Skaldet er smukt - catwalk sted søndag den 4. maj på Axelborg i København. Arrangøren bag catwalken er fonden A Race Against Breast Cancer, som i maj 2007 blev stiftet med det ene formål at rejse penge til DCTB’s forskningsarbejde. A Race Against Breast Cancer er et non-profit fundraisingprojekt, som er 100 % afhængig af frivilligt arbejde, sponsormidler til markedsføring, kampagner og administration af fonden.

Omkring donationen

Alt i alt er 7 Gorenje pink retrokøleskabe med den skinnende, gyldne sløjfe bliver solgt til velgørenhed indtil nu. Alle midler rejst af salget af disse køleskabe er blevet doneret til institutter med speciale i at bekæmpe eller helbrede brystkræft og til opgradering af medicinsk udstyr til at opdage kræft i et tidligt stadie.

Gorenje håber, at det fine, pink køleskab vil få nogen til at støtte op om denne vigtige sag. Bud kan afgives på www.lauritz.com

Det pink retrokøleskab er inspireret af Gorenje Retro Collection som er en trendy serie kombi fryse- og køleskabe som forfører med sin elegante og farveglade farvepalette. Du får enestående teknologi med et charmerende, nostalgisk udtryk. De runde former i designet kendetegner hele serien af innovative, energibesparende og miljøvenlige skabe. Farverne opfylder ønsket om særpræg, individualisme og forfriskende farver hos den moderne forbruger – og så passer det ind i forskellige stilarter: Chic, Vintage og Funky.