luk
...
Torsdag, 20. februar 2014

Gorenje samarbejder med et slovensk hold skihoppere

Vidste du at man kan producere en professionel skihopper?

Gorenje er stolte af at vise videoen "Air Force Slovenia II", der viser Gorenjes langsigtede partnerskab med det slovenske Nordic Ski Team. Videoen blev optaget på Gorenjes fabrik, som producerer køleskabe og opvaskemaskiner i Velenje, forud for Ski Jumping World Cup, som finder sted i Planica 20-23 marts 2014.

Videoen viser, hvordan en professionel skihopper kan produceres og samles ved hjælp af Gorenjes effektive processer, som normalt anvendes til at fremstille hårde hvidevarer.

Videoen viser holdets træner Goran Janus, som leder af produktionen, skihopperne Robert Kranjec, Peter Prevc, Jurij Tepes, Jaka Hvala og Eva Logar, som sig selv og Gorenje medarbejdere, som eksperter i produktionen.

Se også her, hvordan filmen blev produceret.