luk
...
Mandag, 14. oktober 2013

Gorenje donerer et unikt pink retrokøleskab til Knæk Cancer, og støtter op om indsamlingen til fordel for kræft

Gorenje donerer et unikt pink retrokøleskab til Knæk Cancer, og støtter op om indsamlingen til fordel for kræft

Efter flere auktioner til fordel for kræft i Moskva, London, Norge, to i Slovenien og Kroatien, støtter Gorenje i Danmark op om Knæk Cancer, ved at donere et unikt pink køleskab, fra den populære Gorenje Retro Collection.  Knæk Cancer arrangeres af Kræftens Bekæmpelse og TV 2, og retrokøleskabet indgår i en auktion på www.lauritz.com.  Auktionen indsamler penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Gorenje bidrager med en helt speciel genstand, som har bidraget til at indsamle flere hundrede euro i Rusland, England, Norge, Slovenien og Kroatien - et pink retrokøleskab udsmykket med en sløjfe i sølv, produceret af det slovenske juvelvirksomhed Zlatarna Celje (the Celje Goldsmiths).

Alt i alt er 6 Gorenje pink retrokøleskabe med den skinnende, gyldne sløjfe blevet solgt til velgørenhed indtil nu. Alle midler rejst af salget af disse køleskabe er blevet doneret til institutter med speciale i at bekæmpe eller helbrede brystkræft og til opgradering af medicinsk udstyr til at opdage kræft i et tidligt stadie.

Gorenje håber, at det fine, pink køleskab vil få nogen til at støtte op om denne vigtige sag. Bud kan afgives på www.lauritz.comDirekte link til auktionen her.