luk
...
Torsdag, 5. september 2013

BLIV INSPIRERET - Oplev Gorenje's innovative, avancerede teknologi og moderne design på IFA, Berlin

Du er hermed inviteret til at besøge os på IFA messen i Berlin fra d. 6 til 11 September 2013 (Hal 1.1, 201). IFA messen er verdens førende forbrugerelektronik messe. Bliv draget ind i Gorenje's historie, og kom på en spændende rejse i design, innovation, avanceret teknologi, stærke værdier og kreativitet.

I år sætter vi spotlight på: den nye Gorenje ION generation køle-/fryseskabe med den unikke avancerede AdaptTech teknologi og IonAir, der holder maden frisk længere tid, og den prisbelønnede IQcook induktionskogeplade i kombination med en helt ny prototype på IQ emhætte. På IFA lancerer Gorenje den nye romantiske Gorenje Classico Collection (kommer til Skandinavien dette efterår) og præsenterer udvidelse af en af de mest populære design linier nogensinde - Gorenje Ora-Ïto Collection. De ikoniske Gorenje Retro køleskabe bliver beriget med endnu en spændende farve – nemlig gul.

Se mere på Gorenje @ IFA 2013.