luk
...
Mandag, 14. januar 2013

Gorenje er tilbage på LivingKitchen, IMM i Køln

Gorenje er tilbage på LivingKitchen, IMM i Køln

Fokus på hvidevarer til indbyg af højeste kvalitet. Innovativ højteknologi i køkkenet.

Gorenje deltager i messen ”LivingKitchen 2013”, der starter d. 14. januar og varer indtil d. 20. januar 2013, i IMM Køln. Det relativt nye internationale event, LivingKitchen, er en messe, der fokuserer på alle køkkenets aspekter ved både at give besøgende fra branchen og den almene offentlighed mulighed for at opleve fremtidens hvidevarer. Gorenjes stand nr. C 020 i hal 5.2, på 350 kvadratmeter, vil præsentere et udvalg af nyheder fra mærkerne Gorenje, Gorenje+ og ATAG. Med fokus på Gorenje+'s eksklusive indbyggede hvidevarer, hvor den innovative IQcook -induktionskogeplade med IQ sensor-teknologi og unikt IQsteam-tilberedningsprogram til sund madlavning samt prototypen på den højteknologiske ovn iChef+, der er Wi-Fi-klar, lanceres.

Franjo Bobinac, administrerende direktør hos Gorenje: ”Udvikling af nye produkter er en af motorerne bag Gorenjes forretningsvækst. Resultaterne af de seneste udviklingsaktiviteter vil blive præsenteret på messen i Køln, der er en af de vigtigste messer inden for vores branche sammen med Milano og Berlin. Vi er særligt stolte af vores innovative IQcook- induktionskogeplade med IQ sensor-teknologi og et unikt damptilberedningsprogram. Den udvidede portefølje af mærker og innovative produkter vil fremme salget af vores in-house brandede produkter yderligere.”

IQcook, flagskibet blandt Gorenje+ -nyheder

Gorenjes udstilling i Køln er særligt fokuseret på at vise det store og varierede udvalg af indbyggede hårde hvidevarer i høj kvalitet med fokus på Gorenje+-mærket af eksklusive indbyggede hvidevarer, der fås gennem køkkenspecialister og til de mest kvalitetsbevidste kunder. De eksklusive hårde hvidevarer fra Gorenje+ indeholder utallige teknologisk avancerede funktioner. Globale innovationer såsom flagskibet for Gorenje+-nyhederne der udstilles i Køln, nemlig den revolutionerende IQcook-induktionskogeplade, der har unik IQsteam-dampningsteknologi, ændrer fuldstændig måden, vi laver mad på, og fremhæver tendensen mod en nemmere måde at lave mad på og sunde spisevaner. Det er den første induktionskogeplade i verden, som du kan være helt sikker på opfanger alle ændringer rettidigt og tilpasser betjeningen for at undgå, at maden koger over, brænder på eller overtilberedes. Brugervenlige forvalgte funktioner til tilberedning IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry og IQgrill forenkler tilberedningen af mange retter. Nu kan brugere få det meste ud af deres tid, mens deres mad tilberedes, uden at de behøver at bekymre sig om, der sker noget uventet – intet vil brænde på eller koge over.

Tilberedning med Wi-Fi: Innovativ højteknologi i køkkenet

Til stor glæde for teknologientusiaster træder Gorenje er skridt videre ved at lancere en anden teknologisk nyhed fra Gorenje+. Det er prototypen på den prisvindende højteknologiske ovn iChef+, der har intelligent kontrolmodul, som betjenes ved at glide din finger hen over skærmen, og som nu er opgraderet med Wi-Fi, der kan fjernstyres af en smart phone eller lignende enhed. Med en app, der kører på en Android-baseret enhed, vil det være muligt at starte eller afslutte tilberedningsprocessen, overføre lækre opskrifter, kontrollere ovnens status og tænde/slukke for ovnlyset.

Det maksimale i design og ydelse

Udover præsentationen af nyheder fra Gorenje+ vil en del af udstillingsområdet være tilegnet ATAG-mærket, som er et førende vesteuropæisk designmærke, som har været del af den internationale Gorenje Group siden 2008.

ATAG-mærket og dets sortiment, der er ændret helt for 2013, viser, hvordan overlegent design harmonisk kan kombineres med innovative og praktiske funktioner. Den målrettede flamme i den innovative Fusion Volcano-wokbrænder i ATAGs glaskeramiske kogeplader giver f.eks. meget effektiv varme præcis i midten af wokkens bund for at give en effekt, der ellers kun er mulige med dedikerede asiatiske wokbrændere. Nyheder fra ATAG omfatter også den moderne Glass Line med ovnforpaneler i mat, blød sort finish og det nye iøjnefaldende ATAG Cooling Center, der består af en fryser, køleskab og et vinskab med sofistikerede forpaneler i rustfri stål. Temperaturen styres elektronisk – Cool Flow-systemet sørger for, at temperaturen er jævn i hele produktet.

Gorenje’s højdepunkter fra den nuværende produktportefølje

Gorenje XtremePower-induktionskogeplader med forbedret PowerBoost-funktion, modificerede og endnu mere effektive klassiske køleskabe fra Gorenje Retro Collection og den nye generation af opvaskemaskiner med patenteret TotalDry-funktion og rummelige indre er også blandt Gorenjes lækre produkter, der udstilles på LivingKitchen 2013.  Udover ovennævnte nyheder vil Gorenjes populære sortiment fra Gorenje designed by Karim Rashid og Gorenje designed by Ora-Ïto også vises på messen.

Cook. Enjoy. Live. @ LivingKitchen 2013

LivingKitchen-arrangementet i Køln tiltrækker store navne fra alle segmenter i køkkenbranchen – herunder selvfølgelig også kokke. I sit demo-køkken vil Gorenje lave mad sammen med kokken Sascha Wenderoth, som vil bringe hele sin kulinariske passion og al sin erfaring til Gorenjes dynamiske domæne på LivingKitchen. Han vil tilberede lækre måltider på den revolutionære nyhed i Gorenje+-sortimentet, nemlig IQcook-induktionskogepladen, foran publikum.

Ved at deltage i LivingKitchen, det forholdsvise nye halvårlige køkkenarrangement, forbliver Gorenje troligt dedikeret til sin vision om at være en producent af hårde hvidevarer med fokus på design, hvis innovative og teknologisk avancerede løsninger dikterer nye tendenser. Du er hermed inviteret til at besøge Gorenje på LivingKitchen fra d. 14. til d. 20. januar 2013, IMM Køln. Geniale koncepter, nye modeller, inspirerende præsentationer – LivingKitchen er arrangementet for køkkenbranchen i 2013.