luk
...
Torsdag, 16. juni 2011

Gorenje vaskemaskine vinder pris

Gorenje vaskemaskine vinder pris

Gorenje vinder Plus X 211 pris

Gorenje RedSet vaskemaskine (WA72149RD) har fået Plus X Award 2011 for fremragende design, nemme betjening og miljøvenlighed!

Plus X Award juryen blev overbevist af den effektive AquaStop feature mod vandskade, automatisk mængde kontrol for lavt vandforbrug samt den energieffektive 17-minutter QuickWash cyklus. Med triple A-30% AA label til effektiv udnyttelse af energi, vask og centrifugering rangerer vaskemaskinen blandt de mest effektive på markedet. Vandforbruget løber sig højst op til 49 liter pr vask.

Vaskemaskinen er endvidere udstyret med det specielle selvrensende program kaldet SterilTub. Ofte kan skidt og fedt hobe sig op i toppen af karet, bakterier sætte sig fast og lugten smitte af på tøjet, men med SterilTub rengøringsprogram tilføjes ekstra vand og tromlen kører på højere hastighed end ved normal vask, derved rengøres maskinens kar fuldstændigt ved 85 grader og leverer perfekt hygiejne i din vaskemaskine.

Vaskemaskine WA 72149 RD er en del af Gorenje RedSet linjen, der også indeholder en kondenstørretumbler med SteamTech teknologi.

Info om Plus X prisen

Plus X Award is the world's largest contest for innovative technologies, sport and lifestyle products.

Plus x Award™ is presented by a jury consisting of reputable representatives of various industries and the media from across Europe. In order to win the award, a product must be selected as the best in its product group in the European market in at least one of the categories: innovation, design, high quality, user-friendliness, environmental friendliness, functionality, and ergonomics.

Entries for the Plus X Award™ include products from the world of automotive industry, consumer electronics, telecommunication, information technology, photography, and small and major home appliances. The Plus X Award™ logo including the symbols "+ x" communicates high quality of the brand to consumers.