luk
...
Tirsdag, 3. november 2009

Vigtig sikkerheds information vedr. bestemte fryse-/køleskabs- modeller

Vigtig sikkerheds information vedr. bestemte fryse-/køleskabs- modeller

For at yde brugerne af Gorenjes hårde hvidevarer den højeste grad af sikkerhed, opfordrer Gorenje ejerne af flg. køle-/ fryse-modeller RKI-ORA-S, RKI-ORA-E, RKI-ORA-S-L, RKI-ORA-E-L, RK-ORA-S, RK-ORA-E, RK-ORA-S-L, og RK-ORA-E-L, som er købt i DK, til at sende en e-mail på specialclaim@gorenje.dk eller kontakte Helen Clausen på tlf. 36 36 04 31 i tidsrummet 8.00-16.00 mandag til fredag.

Vi vil arrangere et gratis service besøg for at kontrollere fryse-/ køleskabet. Under bestemte omstændigheder kan der opstå en evt. fejl på en af komponenterne som kan forårsage en alvorlig fejl i køle-/ fryseskabet. Modeller med det potentielle problem har serienummer som går fra 70000000 til 75200000.

Køle-/ fryseskabets modelnavn samt serienummer er skrevet på typeskiltet som er placeret inde i køleskabet (på venstre side) foran grøntsags skuffen. På billedet nedenunder finder du etiketten med serienummer (du kan se en kopi af alle de relevante etiketter på næste side). Serienummeret og modelnavn af køle-/ fryseskabet er også indikeret i garantien som følger med køle-/ fryseskabet.

Selv om risikoen for fejl i køle-/ fryseskabet er minimal, er Gorenje opmærksom på problemet og annoncerer dermed denne advarsel for at informere ejerne af de pågældende køle-/ fryseskabe modeller om den potentielle risiko og for at yde dem den højeste grad af sikkerhed.

Der er ingen risiko for at der er fejl i køle-/ fryseskabe som ikke matcher de nævnte modelnavne og serienumre.