December 2017 Kan du ikke se meddelelsen? Åbn den i en browser.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Sådan laver du risengrød i en dampovn
 
 
Deeet eeer risengrød!
 
Kender du det, når risengrøden brænder på, selvom du konstant rører i gryden?  Hvad med at lave risengrøden i dampovnen – så undgår du den brændte smag og den lange kamp med at få gryden ren igen? 
 
Det eneste du skal bruge, er din dampovn og et dampfad uden huller. Du kan evt. bruge en bradepande, hvis den passer i din dampovn.  
 
Det er meget nemt at lave risengrøden i en Gorenje dampovn:  
 
  • Følg opskriften på pakken, men brug 10% mindre væske – den resterende væske bliver tilføjet via dampen.  
  • Bland mælk, grødris og salt i fadet. Stil det i dampovnen ved 100 grader i 20 minutter ved 100 % damp. 
  • Rør i grøden efter 20 minutter og skru derefter ned til 95 grader, stadig 100 % damp. Grøden tilberedes i dampovnen til den er færdig. Kig eventuelt til grøden hver halve time for at sikre, at den ikke bliver overkogt.  
  • Rør rundt. 
  • Serveres selvfølgelig varm med masser kanelsukker og en kold klat smør.  
 
Velbekomme og glædelig jul fra Gorenje! 

 
Find her vores nye dampovn
 
 
 
 
   
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Afmeld nyheder fra Gorenje
 
 
gorenje.dk