HomeMADE - The inside story

HomeMADE ovn

En unik innovation med inspiration fra traditionelle træfyrede bageovne! Indsigtsfuldt, hvælvet ovndesign, der giver fortrinlige bageresultater, der sædvanligvis forbindes med tradionelle træfyrede bageovne! Den innovative designløsning til næste generation af Gorenjes indbygningsovne omfatter præcis placering af varmeelementer for at sikre perfekte bagebetingelser. Den nye tilgang til gastronomiske glæder bygger på mange års erfaring og forskning i Gorenjes design- og udviklingsafdelinger og samarbejde med førende forskningsinstitutter. Originalt design inspireret af gammel visdom!

BigSpace – stor ovnkapacitet

Med en kapacitet på 60 l er Gorenjes ovne blandt de største på markedet og kan nemt klare selv en 7 kg kalkun. På trods af dens enorme kapacitet kan ovnen bryste sig af en Klasse A-energiklassifikation og er en af de mest energieffektive ovne på markedet i øjeblikket, hvilket ene og alene skyldes det fortræffelige design. Perfekt, når du skal lave flere retter på samme tid, eller når du har inviteret hele familien eller holder fest hjemme!

FastPreheat, 200 °C på 6 minutter

Ifølge en markedsundersøgelse hører en hurtig forvarmningsfunktion til en af de mest populære ovnfunktioner. I kraft af ovnens specielle hvælvede design og simultant arbejdende varmelegemer tager det kun 6 minutter at varme ovnen op til en temperatur på 200 °C. Det er 30 % hurtigere end traditionelle ovne og betyder, at du kan servere pizzaer, kager og retter, som kræver en forvarmet ovn hurtigere end nogensinde. En indbygget lampe og akustisk alarm udløses, når ovnen har nået den ønskede temperatur.

Touch-betjening af det elektroniske ur og timer

Nyhed på markedet! Gorenjes ovne er udstyret med en innovativ, sensorstyret elektronisk timer med ur. Med touch-betjening kan du indstille tilberedningstiden og temperaturen, som vises på betjeningspanelets display under hele tilberedningsprocessen. Når tilberedningstiden udløber, høres en alarm. Overfladen på det innovative elektroniske ur og timer er helt glat, hvilket gør den utroligt nem at rengøre. Nyt elektronisk ur/timer – Gorenjes nyeste innovation til brugervenlig betjening!

Ekstra dyb XL bradepande

Til gourmeter, som elsker at lave hjemmelavet brød, lasagne, tærter og lignende, har vi designet en speciel ekstra dyb (5 cm) bradepande. Bradepanden er overfladebehandlet med EcoClean-emalje, som gør den nem at rengøre med almindeligt rindende vand uden brug af skadelige kemikalier. Desuden bliver ovnens sider mindre tilsmudsede, fordi den høje kant på bradepanden forhindrer fedtet i at løbe ud.

XL bradepande

46 cm bradepander har 15 % større tilberedningsoverflade, hvilket er resultatet af en åben tilgang til ovndesign. Ved at udnytte den tilgængelige ovnbredde bedst muligt er det muligt at tilberede større mængder mad i en enkelt bradepande, både når man kun bruger én rille, og når man bruger flere riller. Det utroligt effektive design af det øverste varmelegeme sikrer en ensartet varmefordeling over hele bradpanden og giver perfekte tilberedningsresultater.

Stegetermometer

Visse Gorenje-ovnmodeller leveres med stegetermometer, som giver dig mulighed for at overvåge og kontrollere tilberedningen af kødet direkte. Du skal blot stikke spidsen af termometret ind i kødet og indstille den ønskede temperatur. Indikatoren på kontrolpanelet begynder at lyse, når kødet er stegt på netop den måde, du ønsker det. Stegetermometret sikrer, at stegen bliver perfekt – hver gang!

AquaClean

Hæld en halv liter almindeligt vand i en bradepande, anbring den i ovnen, og vælg funktionen AquaClean. Den damp, der genereres ved hjælp af det automatiske varmeprogram (70 °C), blødgør snavset på ovnens sider. Efter ca. en halv time kan ovnen tørres af med en blød klud. Uden brug af rengøringsmilder overhovedet er resultatet både forbløffende og godt for miljøet.

Cool ovnpaneler med DynamiCooling

Et højeffektivt kølesystem beregnet til at holde temperaturen på ovnpanelerne nede under tilberedningsprocessen (DC) samt efterfølgende (DC+) giver væsentligt køligere udvendige overflader på ovnpanelerne. En ventilator blander køligere omgivende luft med den varme luft i ovnen og presser den afkølede blanding til at cirkulere lige under ovnens udvendige paneler. Efter slukning af ovnen sørger en varmesensor for at holde ventilatoren i gang, indtil ovntemperaturen er faldet til under 60 °C (DC+). Ved at holde temperaturen af ovnpanelerne og ovnlågen ned forbedrer DynamiCooling sikkerheden væsentligt ved tilberedning af mad i ovnen.

Ovnlågens glatte overflade gør den let at rengøre

Ovnlågen, som er let at tage af, har ingen synlige skruehuller, gummitætninger eller riller (velkendte skidtsamlere), hvilket betyder, at den er både nem og hurtig at rengøre.

Dampindsats

I Gorenje-ovne kan du tilberede din mad på en sund måde ved hjælp af vores specielle dampindsats. Mad tilberedt i en dampindsats bevarer flere vitaminer, mere aroma og mere af den oprindelige smag end mad tilberedt på traditionel vis. Dine grøntsager vil ikke blive kogt for længe og vil bevare deres naturlige farve. Ved tilberedning i dampindsatsen er det heller ikke nødvendigt at anvende fedtstof. Dampindsatsen i tre dele består af en flad si, en dyb emaljeret pande og et låg. Dampindsatsen kan også købes separat og anvendes i alle tidligere modeller af Gorenje-komfurer og -ovne. 50 cm komfurer fremstillet efter 2000, 60 cm komfurer fremstillet efter 2002 og indbygningsovne fremstillet efter 2003.

Professionelt grillpladesæt

Dette meget nyttige sæt er fremstillet af førsteklasses, silikonebelagt alumuminiumslegering, som opvarmes utroligt hurtigt og egner sig perfekt til tilberedning af kulinariske lækkerier i ovnen. Varmen indkapsler saften, aromaen og smagen og sikrer, at dine fileter, steaks eller laksestykker tilberedes perfekt hver gang Og det bedste af det hele: Du behøver ikke at anvende nogen form for fedtstof! Det professionelle grillpladesæt kan også købes separat og anvendes i alle tidligere modeller af Gorenje-komfurer og -ovne.

For en sikkerheds skyld – og for bedre overblik!

Teleskopskinner, som kan trækkes helt ud, gør det nemt at sætte bradepander ind i ovnen og tage dem ud igen, samtidig med at du får et bedre overblik over dit bagværk. Risikoen for at brænde sig reduceres derved markant. Teleskopskinnerne er allerede standard i alle vores topmodeller og har den yderligere fordel, at de kan eftermonteres i enhver avanceret Gorenje-ovn. Der kan også fås 3/4-udtrækkelige teleskopskinner.

Kan IKKE anvendes sammen med: BP 8990 E, BP ORA E, BOP 7115 AX, BP 8990 S, BP ORA S og BOP 7325 AX.

Udtrækkelige teleskopskinner i 2 niveauer

Teleskopskinnerne gør bagning og brug af ovnen mere sikker og mere effektivt. Det er nemmere at sætte mad i ovnen, og håndteringen af bagværk er mere sikker. En ovn med teleskopskinner har større kapacitet, fordi de giver mulighed for at bage og/eller tilberede mad på mere end ét niveau ad gangen.

Kan IKKE anvendes sammen med: BP 8990 E, BP ORA E, BOP 7115 AX, BP 8990 S, BP ORA S og BOP 7325 AX.

Pizza sten

Fyld huset med den skønne duft af frisklavet pizza fra en rigtig pizzaovn ved at bruge en særlige pizzasten. Pizzastenen skal ikke smøres med olie, hvilket betyder, at dine hjemmelavede pizzaer ikke bare er mindre fede, men også ekstremt sprøde. Pizzasættet i tre dele indeholder også en træspatel til at sætte pizzaerne på den varme pizzasten samt en smart pizzaskærer.