Tre minutter i det blå lys -så er sutteflasken helt ren

1.12.2004
Gorenje lancerer ny mikroovn, der som den eneste har et desinficeringsprogram til sutteflasker og andet, der skal være 100 pct. rent og bakteriefrit.
At lægge barnet til og give det flasken er ren hygge. At forberede maden er ikke det værste. Noget værre er det når sut og sutteflaske skal rengøres. Værst er et regi­men­te af flasker og sutte skal skoldes for at være helt klar til de næste måltider. Det er slut nu. Gorenje lancerer en mikroovn som er specielt udviklet til at de­sinficere bl.a. sut og sutteflasker. MI 209 UV hedder modellen, som i bund og grund er en helt almindelig og moderne mikroovn som kan alt det, en mikroovn skal kunne.

Men så kan den også dét, som ingen andre kan: Man lægger de f.eks. opvaskema­ski­ne-rengjorte sutte og sutteflasker ind i det 20 liter store ovnrum, starter et særligt desinfice­ringsprogram - og efter tre minutter i de blå ultravio­lette lys er alle bakterier dræbt. Sut og sutteflasker er klar til nye måltider.

Gorenje MI 209 UV er én i en ny serie på ikke færre end 12 ny mikroovne, som Go­renje lancerer. Der er alle størrelser og kombinationer af mikroovne. De fleste med ud­gangspunkt i nye og avan­cerede principper, som overflødiggør den klassiske trans­former hvilket giver mere plads i ovnen. En ny teknologi som desuden bevirker en mere ensartet og effektiv optøning og/eller tilberedning af maden.

Men for småbørnsforældre må UV-modellen tiltrække sig helt særlig opmærksom­hed.  Den koster med sine knap 1.600 kr. ikke mere mange andre mikroovne. Men det er den eneste, som kan bruges til både at gøre sutteflaskerne helt rene med og derefter opvarme måltidet. Og til alt det andet, som en familie bruger en almindelig mikroovn til.