luk
...

The Food Clubs nøddeboller

De lækre nøddeboller af den danske madblogger, The Food Club, er perfekte, hvis du skal have en hurtig snack på farten. Bollerne er sprøde og spækket med lækre kerner og nødder, som gør dem super sunde.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

Hak nødderne groft, og bland dem med kerner, frø og de øvrige ingredienser.
Rør dejen godt sammen med en ske. Form 10-12 små boller. Det er lettest med fugtige hænder.

Stil bollerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 18-20 minutter.

Instagram

Antal brød

10 stk.

Du skal bruge

100 g nødder, fx mandler, hassel-, cashew- eller valnødder
150 g kerner og frø, fx hørfrø, solsikke- eller græskarkerner
2 æg
2 spsk. kokosolie
1 spsk. honning
1 tsk. stødt kanel
skal fra 1 økologisk appelsin, revet
1 spsk. god kakaopulver
75 g mørk chokolade, grofthakket

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed