luk
...
Stenalderbrød med grøntsager

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne sammen, og kom dejen i en franskbrødsform, 1 L, beklædt med bagepapir. Bag brødet ved 200 grader varmluft i ca. 30-35 min. Opbevar brødet på køl, så kan det holde sig i ca. 2-3 dage. Skær evt. brødet i tynde skiver, og frys dem ned i små portioner.


Foto & opskrift: Ditte Ingemann

Instagram

Antal brød

1 brød, ca. 14-18 skiver

Du skal bruge

150 g grofthakkede nødder, f.eks. valnødder, mandler, hasselnødder
150 g kerner og frø, fx solsikkerkerner, hørfrø, græskarkerner
3 æg
2 spsk. chiafrø
150 g revet grøntsager, f.eks. squash, kål, gulerod, spinat
2 spsk. olivenolie
½ tsk. havsalt

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed