Sprødt knækbrød - Gorenje
luk
...

Sprødt knækbrød

BEDST TIL BRØD
14.3.2016
Hjemmelavet knækbrød er altid lækkert, og så er de overraskende lette at lave selv. De kan både serveres med sødt tilbehør som syltetøj, eller så kan de serveres som en sund snack med ost, pesto eller hummus. Få opskriften på et sprødt knækbrød lige her. 

Du skal bruge

Ca. 40 stk

1 dl havregryn
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl sesamfrø – både hvide og sorte
1 spsk chiafrø
1 tsk bagepulver
1 spsk salt
50 g rugmel
175 g hvedemel
¾ dl rapsolie
1¾ dl til 2 dl vand

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Del dejen i to portioner, rul hver af dem tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på bageplader. Skær hver plade i 20 stykker, og bag dem gyldne og sprøde ved 200° i ca. 20 minutter.

Bræk knækbrødene fra hinanden og lad dem afkøle på en bagerist.

Energi pr. stk.: 60 kcal, fedt 50%, protein 12%, kulhydrat 38%.

Bliv ekspert i brød med Gorenje

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed