Nøddebrød med grøntsager - Gorenje
luk
...

Nøddebrød med grøntsager

BEDST TIL BRØD
24.8.2017
Prøv dette lækre brød fra Ditte Ingemann. Det er fyldt med nødder og revne grøntsager, og gør sig godt til både morgenmad og frokost. Brødet er glutenfrit og meget nemt at bage.

Du skal bruge

1 brød – ca. 18 tynde skiver

150 g grofthakkede nødder, fx valnødder, mandler, hasselnødder
150 g kerner og frø, fx solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner
3 æg
2 spsk chiafrø
150 g revet grøntsager, fx squash, kål, gulerod, spinat
2 spsk olivenolie
½ tsk havsalt

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne sammen og kom dejen i en franskbrødsform, 1 L, beklædt med bagepapir. Bag brødet ved 200 grader varmluft i ca. 35 min. Vent med at skære det ud, til det er koldt. Opbevar brødet på køl. Det kan holde sig i ca. 3-4 dage.

Skær brødet i tynde skiver, og frys det ned i små portioner, så har du altid en skive brød klar, når sulten melder sig.


Foto & opskrift: Ditte Ingemann, Madblogger

Go', bedre, bedst til brød

Der findes ikke noget bedre end duften af nybagt brød. Det skyldes måske, at mange forbinder brød med hygge i familien eller andre uhøjtidelige stunder. 

Brød kan spores helt tilbage til stenalderen, og her på siden vil vi gøre vores for at udbrede den gode nordiske brødtradition, så vi sammen kan få mere ud af vores ovne. Du vil derfor kunne finde alt fra opskriften på det perfekte rugbrød til tips om æltning og hævning. Velbekomme! 

Læs også

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM