Nemme nøddeboller med tranebær og kanel - Gorenje
luk
...

Nemme nøddeboller med tranebær og kanel

BEDST TIL BRØD
2.9.2016
Disse nøddeboller er rigtig gode som et mellemmåltid eller til madpakken. De tørrede tranebær kan skiftes ud med andre typer tørret frugt eller mørk chokolade.

Du skal bruge

Ca. 12 stk

100 g hasselnødder
100 g mandler
100 g hørfrø
100 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
50 g sesamfrø
60 g tranebær (uden tilsat sukker)
1 tsk. stødt kanel
5 æg, str. M
2 spsk. kokosolie
½ tsk. salt

Sådan gør du

Hak hasselnødderne groft, og bland dem sammen med de øvrige ingredienser. Rør det hele godt sammen - det er nok bare at bruge en ske til at røre dejen sammen.

Fordel dejen i muffinsforme af papir, og bag bollerne ved 180 grader varmluft i ca. 30-35 minutter.


Foto & Opskrift: Ditte Ingemann

Bliv ekspert i brød med Gorenje

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed