Nemme nøddeboller med tranebær og kanel
Disse nøddeboller er rigtig gode som et mellemmåltid eller til madpakken. De tørrede tranebær kan skiftes ud med andre typer tørret frugt eller mørk chokolade.
Du skal bruge
Ca. 12 stk
100 g hasselnødder
100 g mandler
100 g hørfrø
100 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
50 g sesamfrø
60 g tranebær (uden tilsat sukker)
1 tsk. stødt kanel
5 æg, str. M
2 spsk. kokosolie
½ tsk. salt
Sådan gør du
Hak hasselnødderne groft, og bland dem sammen med de øvrige ingredienser. Rør det hele godt sammen - det er nok bare at bruge en ske til at røre dejen sammen.
Fordel dejen i muffinsforme af papir, og bag bollerne ved 180 grader varmluft i ca. 30-35 minutter.
Foto & Opskrift: Ditte Ingemann
Bliv ekspert i brød med Gorenje
Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed
FØLG OS PÅ FACEBOOK
Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.
#bedsttilbroed
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.
#bedsttilbroed