luk
...
Foccaciabrød toppet med forårsløg
Vi hiver foråret ind i køkkenet med denne forårsklædte foccacia af The Food Club, og fejrer at vi går en grønnere tid i møde.

Antal brød

1 brød

Du skal bruge

25 g. gær
3 dl. lunken vand
3 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
200 g. durummel
Hvedemel

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet og kom olien i. Tilsæt durummel og salt og rør godt. Kom hvedemel i, lidt ad gangen indtil dejen ikke klister så meget. Tag dejen ud på bordet og ælt det godt igennem. Når dejen er æltet, skal den stå og hygge sig i skålen i ca. 30 minutter. Derefter vækkes dejen ved en hurtig omgang æltning og dejen formes til et stort firkantet brød, som kommes op i en bradepande med papir. Derefter endnu lidt ventetid – lad dejen hæve i ca. 1 time. Lav små fordybninger i dejen med fingrene og kom en smule olivenolie henover sammen med salt og forårsløg, som er rengjort grundigt.

Bages ved 200 grader, varmluft,  i ca. 20 minutter.

Brødet er bedst samme dag. Hvis det gemmes bliver det bedst ved opvarmning og det samme, hvis det har været frosset.


Foto & opskrift: Ditte Ingemann, Madblogger

Bliv ekspert i brød med Gorenje

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed