Foccacia brød med løg og tomat - Gorenje
luk
...

Foccacia brød med løg og tomat

BEDST TIL BRØD
21.7.2016
Hvad er mere lækkert end nybagt foccacia brød? Dette brød har fået grøn topping, så det både er smukt og lidt anderledes end traditionelle brød.

Du skal bruge

1 stk

15 g gær
3 dl vand
1 tsk. havsalt
2 spsk. olivenolie
ca. 150 g durummel
ca. 275-300 g hvedemel

Topping:
100 g cherrytomater
3-4 forårsløg
4 spsk. olivenolie
1 tsk. havesalt
Frisk rosmarin

Sådan gør du

Rør gær ud i vand, og tilsæt salt og olie. Rør durummel i, og tilsæt hvedemel lidt ad gangen. Dejen må endelig ikke blive for tør, så hold evt. lidt mel tilbage. Ælt dejen rigtig godt sammen, og lad den hæve et lunt sted i ca. 1 time.

Når dejen har hævet, vender du den ud i en springform eller bradepande, beklædt med bagepapir. Lad dejen hæve igen i ca. 40 minutter. Fordel tomater og løg ovenpå brødet sammen med olie, salt og frisk rosmarin. Bag brødet ved 225 grader varmluft i ca. 25 minutter, eller til det er gyldent og sprødt.


Foto & opskrift: Ditte Ingemann

Bliv ekspert i brød med Gorenje

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed