luk
...
Baconboller med ost
Hvad stikker en lun bolle til morgenmad? Her er en salt version med sprød bacon og ost – jeg garanterer de er et hit på morgenbordet.

Sådan gør du

Rør æg, mælk og olie sammen i en skål. Rør mel, salt, bagepulver og peber sammen i en anden skål. Rør de våde og de tørre ingredienser sammen med en ske indtil dejen er ensartet og glat. Rør sprøde bacontern, revet ost og en smule finthakket purløg i dejen.

Fordel dejen i muffinforme af papir og bag dem ved 200 grader, varmluft, i ca. 18-20 minutter.

Foto & opskrift: Ditte Ingemann

Instagram

Antal brød

Ca. 10 stk

Du skal bruge

1 æg
2 ½ dl mælk
50 g olivenolie
150 g hvedemel
100 g fuldkornsspelt
groft havsalt
2 tsk bagepulver
sort peber
200 g bacontern, sprødstegt
50 g hård, salt ost, f.eks. parmesan
frisk purløg

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
Gorenje social medias
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed