Termometeret er din ven - Gorenje
luk
...
Termometeret er din ven
Den mest præcise måde at bedømme, hvornår brødet er færdigt, er med et termometer, da mange små forhold kan give udsving i bagetiden. Brug gerne et digitalt termometer, og stik spidsen præcis ind i centrum af brødet, når du nærmer dig den fulde bagetid i opskriften. Når temperaturen er oppe på 99-100°, er dit hvedebrød færdigt. Rugbrød er færdigbagt ved 97-98°.
Instagram

Bliv ekspert i brød med Gorenje

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed