Hurtig hævning i dampovn - Gorenje
luk
...
Hurtig hævning i dampovn
Vidste du, at du kan bruge din dampovn, når din gærdej skal hæve og på den måde fremskynde processen? Ved at lade dejen hæve i dampovnen bevarer du dejens fugt og sikrer, at den ikke tørrer ud. Du kan bruge dette bagetip, når du kommer til det punkt i opskriften, hvor dejen skal til at hæve. Brug kombidampprogrammet og sæt din ovn på 40 °C og sæt dejen i ovnen. Lad den hæve til i 15-20 minutter eller indtil du vurderer, at den er hævet tilstrækkeligt. Herefter følger du opskriften igen og bager brødet ved de foreskrevne temperaturer. 

Brug dampprogrammet igen, når du skal til at bage dit brød. På den måde får du den sprødeste skorpe, uden at brødet bliver tørt. 
Instagram

Bliv ekspert i brød med Gorenje

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed