Brug damp - med og uden dampovn - Gorenje
luk
...
Brug damp - med og uden dampovn
Damp i starten af bagningen gør, at skorpen ikke tørrer ud, og brødet hæver sig bedre uden at sprække. Hvis du har en dampovn, skal du bruge dampfunktionen de første 5 minutter. Hvis din ovn ikke har dampfunktion, kan du sætte en bradepande i bunden af ovnen, når du varmer ovnen op og så hælde 1 dl vand ind, når du sætter brødet ind og igen 3 minutter senere.
Instagram

Bliv ekspert i brød med Gorenje

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed