Bag brød på en bagesten - Gorenje
luk
...
Bag brød på en bagesten

For at sikre at dit brød hæver flot, bliver dejligt rundt og opnår den perfekte sprødhed, er en bagesten den sikreste vej til perfektion. Start med at varme din ovn op til maksimum og giv ovnen god tid til at varme op (mindst 30 minutter). Når du så skubber brødet, som skal være på et stykke bagepapir, ind på stenen, får det et varmekick, der får det til at løfte sig ekstra meget. Efter ca. 10 minutter med den høje temperatur, skruer du ned til det, der står i opskriften.

For at gøre en endnu større forskel kan du smide en kop vand i bunden af ovnen lige inden, at du sætter brødet ind. Denne kombination garanterer dig et luftigt bagværk med en fantastisk sprød skorpe.

Opnå et perfekt bageresultat

Bagestenen kan bruges til madlavning af flere forskellige retter, både søde og salte. Den er let at anvende, og kan bage sprød bruschetta, pizza, frisk brød eller en lækker kage. Slip fantasien løs og forkæl dine smagsløg.
Instagram

Bliv ekspert i brød med Gorenje

Del dine bageresultater på Instagram med #bedsttilbroed

#bedsttilbroed

Mindre
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Bedst til brød på Facebook og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Følg Bedst til brød på Instagram og bliv inspireret med opskrifter, bagetips og gode brødoplevelser.

#bedsttilbroed