Vaskemaskiner - Gorenje
luk
...
PowerDrive-invertermotor10 års motorgaranti
1
Udforsk teknologien
Registrér dit køb
En vaskemaskine fra Gorenje er en pålidelig partner, som tager hånd om dit vasketøj hver dag. Den forstår, at du har travlt og besværer dig ikke med unødvendige detaljer. Den er forsynet med programmer, som passer til mange forskellige behov, og som giver hver enkelt bruger alle de funktioner, de har brug for. Den kan vaske hurtigt, og den kan vaske miljøvenligt. Den kan være støjsvag, og den kan være særdeles grundig. Og uanset hvilken funktion du vælger, bliver dit vasketøj altid vasket skånsomt og omhyggeligt. Stoffet forbliver frisk og fleksibelt, og farverne bevarer deres oprindelige nuancer.

Når du køber en Gorenje vaskemaskine, kan du være sikker på, at du har købt et høj kvalitets, pålideligt og holdbart produkt. Vi tilbyder nu i alt 10 års motorgaranti på alle Gorenje vaskemaskiner med PowerDrive-invertermotor købt efter d. 1. September 2016. Vores 10 års motorgaranti giver dig fuldstændig ro i sindet, og viser dig samtidig, hvor meget vi stoler på vores teknologi og fremragende kvalitet af vores produkter.

PowerDrive-invertermotor

Bemærkelsesværdig styrke, høj effektivitet

Den stærke motor er kulfri, så mekanisk friktion og slitage undgås. Det giver bedre vaskeresultater, mindre energiforbrug og mere støjsvag drift. Derudover forlænges apparatets driftslevetid.

SensoCare

Vaskeperfektion

SensoCare-teknologien sørger for, at hver enkelt stoftype vaskes på den bedst mulige måde. Den sørger altid for den optimale kombination af temperatur, vandmængde, tid og centrifugeringshastighed. Hvis dit vasketøj kræver særlig omsorg, kan programmerne til bomuld og syntetiske fibre tilpasses med ekstra indstillinger og funktioner. NormalCare vasker tøjet med den optimale kombination af alle fire parametre. Der er følgende specialprogrammer til sart tøj: TimeCare, AllergyCare og EcoCare. Dermed klares tøjvasken hurtigere, mere økonomisk og mere grundigt med ekstra skylninger.

For at kunne give dig den bedst mulige service har vi brug for nogle få personlige oplysninger. Det er vigtigt at alle informationer indtastes korrekt, for at garantien er gældende. Udfyld formularen nedenfor og få tilsendt et 10 års motorgarantibevis.

Garantibeviset tilsendes til den ovenfor angivne mail-adresse.
Registreringen skal være udført senest otte uger efter fakturadato.

Problemer med registreringen?

Oplever du problemer med registreringen eller har du andre spørgsmål vedrørende registreringen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
E-mail: salg.dk@gorenjegroup.com
Telefon: 36 72 11 33, tryk 3