Opvaskemaskiner - Gorenje
luk
...
PowerDrive-invertermotor10 års motorgaranti
1
Udforsk teknologien
Registrér dit køb

De nye SmartFlex-opvaskemaskiner er inspireret af den moderne livsstil. Hverdagen kan være ret hektisk, så vi har udviklet en generation af opvaskemaskiner, der kan klare en del af arbejdet for dig med mange avancerede funktioner. Det indvendige rum er designet med en særlig plads til service og bestik uanset form og størrelse.

Når du køber en Gorenje opvaskemaskine, kan du være sikker på, at du har købt et høj kvalitets, pålideligt og holdbart produkt. Vi tilbyder nu i alt 10 års motorgaranti på alle Gorenje opvaskemaskiner med PowerDrive-invertermotor købt efter d. 1. September 2016. Vores 10 års motorgaranti giver dig fuldstændig ro i sindet, og viser dig samtidig, hvor meget vi stoler på vores teknologi og fremragende kvalitet af vores produkter.

PowerDrive-invertermotor

Bemærkelsesværdig styrke, høj effektivitet

Den nye effektive kulfri PowerDrive invertermotor med hastighedsregulering sikrer en effektiv og markant lavere lyd, lavere energiforbrug og længere levetid.

SmartFlex opvaskemaskiner

Designet til at gøre dagligdagen lettere

Alle vores produkter er en manifestation af vores virksomhedsfilosofi "Life Simplified". Det gælder også vores nye generation af opvaskemaskiner. De er designet til at passe perfekt til din livsstil. Fleksibilitet. Tilpasning. Funktionalitet. Det er grundelementerne i opvaskemaskinernes design, som har fleksibilitet til at klare enhver opgave og nemt kan tilpasses til dine særlige behov. De har et imponerende udvalg af funktioner, så du får mere kvalitetstid.

For at kunne give dig den bedst mulige service har vi brug for nogle få personlige oplysninger. Det er vigtigt at alle informationer indtastes korrekt, for at garantien er gældende. Udfyld formularen nedenfor og få tilsendt et 10 års motorgarantibevis.
Garantibeviset tilsendes til den ovenfor angivne mail-adresse.
Registreringen skal være udført senest otte uger efter fakturadato.

Problemer med registreringen?

Oplever du problemer med registreringen eller har du andre spørgsmål vedrørende registreringen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
E-mail: salg.dk@gorenjegroup.com
Telefon: 36 72 11 33, tryk 3